• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisbus huren Leiden

Bij de Eurobox vestigingen in Leiden, Haarlem en Noordwijk kunt u een uitstekend onderhouden verhuisbus huren!

Goedkoop een verhuisbus huren in Leiden?

Wilt u een verhuisbus huren voor het vervoeren van uw inboedel of goederen? Dan bent u bij Eurobox Self Storage in Leiden aan het juiste adres. Wij bieden u een nette, schone en ruime bus voor het verhuizen van uw inboedel of transport van uw goederen. De Eurobox verhuisbussen zijn uiteraard schoon en goed onderhouden. Uw goederen komen gegarandeerd droog en schadevrij over.

Wat is er nodig om een verhuisbus te huren?

Voor het huren dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B. De huur van de bestelbus bedraagt €60,- per halve kalenderdag (4 uur) of €90,- per hele kalenderdag (inclusief BTW). Een kalenderdag is altijd binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. In het weekend kan er uitsluitend voor een gehele dag gehuurd worden. Brandstofkosten zijn voor eigen rekening, u krijgt de bus afgetankt mee en dient hem ook weer afgetankt in te leveren op vertoon van  de kassabon. Daarnaast zijn de eerste 100 kilometers gratis, daarna betaalt u €0,23 per kilometer (Inclusief BTW).

De borg bedraagt €250,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Nadat u de verhuisbus schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg retour. 

Het eigen risico bedraagt: 

1. Eigen risico bij schade: € 750,00 + 1e jaar premieverschil verzekeraar (artikel 10.1 algemene voorwaarden)

2. Eigen risico bij bovenhoofdse schade: € 1.500,00 + 1e jaar premieverschil verzekeraar (artikel 10.1 algemene voorwaarden)

Reserveren verhuisbus

Het is altijd verstandig als u een verhuisbus wilt huren om deze tijdig te reserveren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u over een verhuisbus kan beschikken op het door u gewenste moment. U  kunt deze reserveren bij de receptie van Eurobox Self Storage of door het invullen van onderstaand reserveringsverzoek. Let op: een reservering vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert, dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van € 35,- exclusief BTW.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Eigenschappen van de verhuisbus van Eurobox Self Storage

De laadruimte van de verhuisbus in Haarlem heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 2,80 m.

Breedte: 1,74 m.

Hoogte: 1,76 m.

Totale inhoud: 8,5 kubieke meter

Laadvermogen: 1050 Kilogram

Voorzieningen o.a.: Navigatie, Parkeersensoren achter, Bluetooth voor handsfree bellen en 3 zitplaatsen. 

Eigenschappen van de verhuisbussen verhuur in Leiden en Noordwijk

Bij onze vestigingen in Leiden en Noordwijk huurt u een bestelbus van het merk Mercedes Sprinter type 311 met automaat. De Mercedes Sprinter heeft een laadvermogen van 11m3. De afmetingen van de laadruimte zijn: 332 x 176 x 193 cm. Huurt u een verhuisbus bij Eurobox dan zijn de eerste 100 Kilometer vrij. Uiteraard betaalt u zelf de diesel voor het gebruik. 

Onze Mercedes verhuisbussen zijn van 2020, en onder andere voorzien van pechhulp, cruise-control, navigatie, achteruitrijcamera en wordt schoon aan u afgeleverd. De verhuisbus past altijd naar binnen bij de vestiging waar u hem huurt.  Neemt u contact op met onze vestigingen in Leiden of Noordwijk voor meer details van onze Mercedes bussen.

Geen opslagruimte nodig maar wel een bestelbus huren?
Wanneer u geen opslagruimte nodig heeft of huurt, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze scherpe tarieven. U kunt de bestelbus huren voor een halve kalenderdag of een hele kalenderdag in Haarlem, Noordwijk en Leiden. Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. Het tarief voor de verhuisbus is €60,- voor een halve kalenderdag en €90,- voor een hele kalenderdag (Incl. BTW). De borg voor de bestelbus is €250,- en dient u vooraf contant of per PIN te betalen. Nadat de bestelbus schadevrij, schoon en afgetankt is ingeleverd, ontvangt u de borg weer retour van ons. Neemt u voor meer informatie over het huren of reserveren van de bestelbus contact op met de vestiging.

Scroll naar boven