• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag Rotterdam

Opslag huren in Rotterdam

Op zoek naar een opslag in Rotterdam waar uw spullen veilig en betrouwbaar staan opgeslagen? Dan bent u bij Eurobox Self Storage Rotterdam bij het juiste adres. Een opslag bij Eurobox is een verwarmde, geventileerde en schone ruimte. Alle opslagboxen zijn afgesloten met een eigen uniek cilinderslot en iedere unit beschikt over een eigen inbraakalarm. Daarnaast zijn uw goederen bij Eurobox gratis verzekerd tot een bedrag van €5.000,-

Ruime keuze in formaten opslag in Rotterdam

Met het aanbieden van de grootste diversiteit in opslagruimtes, huurt u bij Eurobox altijd een opslag welke bij uw spullen past. Bij Eurobox Self Storage hoeft u dus nooit een opslagruimte te huren die te groot is; hierdoor huurt u altijd een opslagruimte tegen een scherpe prijs. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij de vestiging met een unieke toegangscode met uw auto naar binnen rijden via de zogeheten ‘drive-thru’. Zo kunt u binnen overdekt laden en lossen en kunt u de spullen door middel van onze gratis interne transportmiddelen verplaatsen naar uw eigen box. De opslagruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur te betreden.

Twijfelt u over de maat opslagruimte? Kijkt u dan even verder op onze website bij de ruimtecalculator. Wanneer u de ruimtecalculator invult, kunt u zelf direct online berekenen hoeveel opslagruimte u nodig heeft.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Verpakkingsmateriaal te koop bij Eurobox Self Storage Rotterdam

Wanneer u de opslagruimte in Rotterdam bent gaan huren, wilt u er uiteraard voor zorgen dat uw goederen zo zorgvuldig mogelijk verpakt worden. Dit beschermt de spullen bij het vervoeren van en naar de opslagbox en uiteraard ook bij het opslaan. Bij Eurobox Self Storage Rotterdam hebben wij een ruim aanbod aan verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld verhuisdekens, inpakpapier, noppenfolie, stoelhoezen en uiteraard goede kwaliteit verhuisdozen en boekendozen. Wanneer u de spullen efficiënt verpakt en de verhuisdozen goed stapelt, kunt u zelfs vaak nog ruimte besparen in de opslagruimte. Op deze manier bent u voordeliger uit en worden de spullen daarnaast nog eens optimaal beschermd.   

Transport huren

Om de spullen droog en schoon te vervoeren naar de vestiging, beschikt Eurobox Self Storage onder andere over een gesloten aanhanger. Naast de aanhanger, is het ook mogelijk om bij onze andere vestigingen een bestelbusje of verhuiswagen te huren; de transportmogelijkheden zijn tegen een zeer scherp tarief te huren. Neemt u gerust een kijkje verder op onze website voor de binnenmaten en prijzen. Mocht u de verhuizing uit handen willen geven, beschikken wij ook over een verhuisservice en kunnen wij u in contact brengen met een verhuisbedrijf. Neemt u contact met ons op voor meer informatie. 

Centraal gelegen in Rotterdam

De Eurobox Self Storage vestiging in Rotterdam is zeer centraal gelegen aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam, de snelwegen A20 en A13 liggen vlakbij alsmede de provinciale wegen N209 en N471 waardoor de bereikbaarheid optimaal is. 

De vestiging in Rotterdam is zeer praktisch gelegen voor bedrijf en particulier met behoefte aan extra opslag uit: Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleijswijk, Nootdorp, Rijswijk, Zevenhuizen, Schiebroek en Kralingen-Crooswijk.

Vele voordelen bij het huren van een opslag in Rotterdam

Voor opslagruimte worden er meerdere namen genoemd. Een garagebox, een container, een unit, een opslagbox, opslagcontainer, verhuisbox, opslagplaats en ga zo maar door. Uiteindelijk bent u op zoek naar extra ruimte buitenshuis. U kunt voor verschillende redenen op zoek zijn naar een opslagruimte. Dit kan zijn om thuis ruimte te creëren, of voor het opslaan van voorraad, van seizoensgebonden spullen, voor archiefopslag of wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk naar het buitenland gaat. Voor alle redenen bieden wij een passende oplossing. Flexibele opslagruimte op maat en al te huur vanaf 1m2, met een opzegtermijn van slechts 2 weken.

Postbus verhuur

Daarnaast kunt u bij Eurobox te Rotterdam ook een postbus huren. Gaat u bijvoorbeeld tijdelijk naar het buitenland of heeft u een bedrijf en wilt u de post blijven ontvangen of niet op uw privéadres krijgen, dan verzamelen wij de post voor u op één adres. Dit is mogelijk in combinatie met het huren van een opslagruimte, maar dit is geen vereiste. Huurt u de postbus in combinatie met een opslagruimte, dan kunnen wij eventueel ook pakketjes voor u aannemen en deze in de opslagruimte plaatsen. De zakelijke postbus is daarnaast te gebruiken als zakelijk vestigingsadres/inschrijfadres voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de opslagruimtes en aanvullende services bij Eurobox Self Storage? Neemt u gerust een kijkje verder op onze website. Uiteraard kunt u via onze website een contactformulier of offerte formulier aanvragen, zodat wij contact met u opnemen. Onze deskundige medewerkers staan van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur voor u klaar.

Scroll naar boven