• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Goedkoop busje huren

Wilt u goedkoop een busje huren in Haarlem en omgeving, dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage in Haarlem heeft een Ford Transit te huur. Dit busje heeft een laadruimte van 8,5 kubieke meter met de volgende afmetingen: 2,80 meter lang, 1,74 met breed en 1,76 meter hoog. Het busje van Eurobox Self Storage is voorzien van navigatie, parkeersensoren achter, bluetooth en heeft drie zitplaatsen voorin. Wanneer u het busje van Eurobox Self Storage huurt, krijgt u deze altijd schoon en goed onderhouden mee. Het busje wordt met regelmaat schoongemaakt en onderhouden door een erkend Bovag bedrijf.

Reserveren busje in Haarlem

Eurobox Self Storage in Haarlem heeft één busje in de verhuur. Het is dan ook aan te raden om dit busje tijdig te reserveren wanneer u het busje wilt huren. Het reserveren van het busje is eenvoudig. U kunt dit telefonisch doen, u kunt even binnen lopen bij de receptie of u kunt het reserveringsformulier invullen op deze website. Het personeel van Eurobox Self Storage zal dan direct kijken of het busje beschikbaar is op de door u gewenste datum. Mocht dit niet zo zijn, dan zal het personeel van Eurobox Self Storage contact met u opnemen om een andere geschikte datum met u te zoeken. Mocht het niet lukken om een geschikte datum met u te vinden, dan biedt Eurobox Self Storage nog een andere oplossing. Naast het busje heeft Eurobox Self Storage namelijk ook een aanhangwagen te huur.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Spelregels voor het huren van het busje

Uiteraard dient u aan een paar spelregels te voldoen, voordat u het busje van Eurobox Self Storage kan huren. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en u dient minimaal 21 jaar oud te zijn om het busje te kunnen huren. Eurobox Self Storage hanteert een borg van €250,-. Deze borg kunt u contant of per pin voldoen. U krijgt het busje mee met een volle tank. Wanneer u het busje weer schoon, op tijd, met een volle tank en schadevrij heeft terug gebracht, krijgt u de borg weer terug betaald. 

Scroll naar boven