• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren in Rijnsburg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het goedkoop huren van een busje in Rijnsburg? Eurobox Self Storage heeft een nieuw Mercedes Sprinter bestelbusje te huur in de vestiging Noordwijk gelegen aan de N206. 

Wij verhuren het Mercedes Sprinter bestelbusje met automaat en navigatie voor slechts €90,00 per dag aan iedere inwoner van Rijnsburg dus niet alleen aan huurders van opslagruimte. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Eenvoudig busje huren in Rijnsburg

Handig om te weten bij het huren van het bestelbusje in Rijnsburg:
Verhuisdozen, verhuisdekens en inpakmateriaal zijn uit voorraad leverbaar bij de receptie van Eurobox Leiden en kunt u bij het in orde maken van de huur van het bestelbusje direct meenemen. 

Zo makkelijk ging het verhuizen nog nooit; de huur van een busje voor het vervoer van uw inboedel en een opslagruimte huren op hetzelfde adres! De Mercedes Sprinter met ruime binnenmaten en een capaciteit van 11 m3 kan de grootste meubelen kwijt! De binnenmaten van het te huren bestelbusje zijn 282 x 174 x 176 cm. De bus is voorzien van 2 achterdeuren én een zijdeur, in- en uitladen is dan ook zeer makkelijk en hoeft nooit aan de straatkant te gebeuren!  

Goedkoopste huur bestelbusje in regio Rijnsburg: 

De Mercedes Sprinter bestelbus met een inhoud van 11 m3 en binnenlengte van 2,82 meter is te huur voor slechts €90 per dag. De verhuisbus wordt iedere dag van de week verhuurd. De bus heeft 3 zitplaatsen, navigatie en een automaat. 

Reserveren van het busje doet u via onderstaand formulier: 

Scroll naar boven