• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren Noordwijk

busje huren in Noordwijk

Een busje huren in Noordwijk aan Zee is nog niet zo makkelijk, er is geen autoverhuurbedrijf waar u een busje bij kunt huren. Eurobox Self Storage is een Noordwijks bedrijf dat een Mercedes Sprinter bestelbusje verhuurt in de vestiging in Noordwijk voor een zeer scherp tarief. Deze verhuisbus heeft een inhoud van 11 kubieke meter dus u kunt hier veel spullen in meenemen. 

Wij hebben ook verhuisbussen met laadklep in ons wagenpark, deze zijn te huur in de vestigingen Hoofddorp, Bergen op Zoom en Gouda. Dit betreffen bussen met een inhoud van 21 kubieke meter en voorzien van een hydraulische laadklep. Standaard zijn deze bussen uitgerust met 3 zitplaatsen, verhuisdekens, meubelhondjes en spanbanden om de lading vast te zetten. 

Onze vestiging in Leiden beschikt over een Mercedes Sprinter busje met dubbele lengte en hoogte. Deze bus is voorzien van 2 achterdeuren en een zijdeur om het laden en lossen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het Mercedes busje is tevens voorzien van 3 zitsplaatsen en navigatie. 

Prijzen huur busje in Noordwijk

De Mercedes Sprinter verhuisbus is te huur voor €90,- per dag. Wij verhuren deze verhuisbus 7 dagen per week voor halve of hele dagen. De eerste 100 kilometer zijn vrij. 

Andere busjes te huur in ons assortiment:

De Iveco verhuisbus met laadklep van Eurobox Hoofddorp is op werkdagen en in het weekend uitsluitend voor hele dagen te huur. Een hele dag de verhuiswagen huren kost € 110,00. 

De Mercedes verhuisbus met laadklep van Eurobox Bergen op Zoom en Gouda zijn op werkdagen en in het weekend uitsluitend voor hele dagen te huur. Een hele dag de verhuiswagen huren kost € 110,00.   

De Mercedes Sprinter verhuisbus van Eurobox Leiden is te huur op werkdagen en in het weekend uitsluitend voor hele dagen te huur. Een hele dag een verhuisbus huren kost ook daar € 90,00.

Algemene voorwaarden

De navolgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing om een busje van Eurobox in Noordwijk te kunnen huren: 

Wij berekenen geen weekendtarieven. Bij aanvang van de huur vragen wij u een geldig Nederlands rijbewijs en 2e legitimatie te tonen. Tevens dient u een borg te stellen van €250,00, bent u minimaal 20 jaar oud en dient u minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

Wij accepteren géén credit cards! Klik hieronder voor meer informatie over het huren van een busje: 

Bij Eurobox kunt u naast een busje ook een aanhanger huren in Noordwijk. Dit is een uitstekende manier om uw spullen  goedkoop te vervoeren in Noordwijk en omgeving. Deze gesloten aanhangwagen kost voor een gehele kalenderdag slechts €27,00! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven