• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Box huren Rotterdam

Een eigen box huren bij Eurobox Rotterdam! Heeft u ruimte nodig voor opslag? Bij Eurobox Rotterdam huurt u al een box vanaf 1 m3 tot wel 60 m3 of op verzoek nog groter. Eurobox biedt een groot aantal boxen van verschillend formaat. Zo kiest u eenvoudig het aantal vierkante meters dat u nodig heeft. En met 4 vestigingen in de westelijke Randstad is Eurobox altijd bij u in de buurt. Door de ruime openingstijden, Eurobox is van 06:00 uur tot 23:00 uur open voor huurders van een box, kunt u altijd bij uw eigen box!

Informatie aanvragen over het huren van een box

Via twee simpele stappen bent u direct in contact met uw vestiging, waar u snel verder wordt geholpen door een van onze servicemedewerkers. Druk op de knop hieronder, selecteer uw vestiging naar keuze en kies vrijblijvend welke maat box u wilt huren. Heeft u liever eerst persoonlijk advies over het formaat of de diensten welke Eurobox u biedt, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze servicemedewerkers. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige box huren in Rotterdam

Veilige box huren in Rotterdam. Eurobox heeft fysieke en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de goederen in uw box veilig staan opgeslagen. Zo hebben wij onder andere:

•             24 UURS CAMERATOEZICHT; Camera's houden zowel aan de binnen- als buitenkant een oogje in het zeil.

•             PERSOONLIJKE TOEGANGSCODE; U betreedt het Eurobox pand altijd met uw eigen toegangscode, deze is persoonlijk en wordt aan niemand anders verstrekt.

•             PANDBEVEILIGING; Door inbraakbeveiliging en samenwerking met professionele beveiligingsbedrijven waarborgen we de veiligheid rondom de Eurobox vestigingen.

•             GRATIS VERZEKERING; Ondanks al onze voorzorgsmaatregelen is het goed om ook de risico’s volledig af te dekken, dan is het fijn te weten dat uw opgeslagen spullen verzekerd zijn; dit kan via uw eigen inboedelverzekering (meldingsplicht!) of via onze gratis Eurobox verzekering.

Schone en nette huurboxen in Rotterdam

Bij Eurobox is hygiëne en netheid vanzelfsprekend. Om ervoor te zorgen dat u zonder problemen bij uw box kunt, zorgt het Eurobox personeel er zelf voor dat onze panden schoon en opgeruimd zijn en blijven. Dat is wel zo prettig. Daarnaast staan uw spullen bij Eurobox altijd droog en komt de temperatuur in onze panden nooit onder de 10 graden. Zo vindt u uw spullen altijd in dezelfde staat terug als dat u ze zelf achtergelaten heeft.

Scroll naar boven