• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bestelbus huren Katwijk

Wil jij een bestelbus huren bij jou in de omgeving van Katwijk? Dan ben je bij Eurobox Self Storage Katwijk / Noordwijk aan het juiste adres! 

Scherp geprijsd

Vlakbij en voor de scherpste prijs huur je bij ons een bestelbus. Wij bieden jonge, goed onderhouden bestelbussen, die goed uitgerust zijn voor de verhuisklus. Woon je in Katwijk? Huur dan jouw bestelbus bij Eurobox Self Storage in Noordwijk. Wij zijn naast industrieterrein 't Heen in Katwijk gevestigd, het grote gebouw waar ook de sportschool is gevestigd langs de N206 en hebben hier nu een nieuwe verhuisbus te huur. Als je een grote bestelbus met een inhoud van 11 m3 wilt huren doe je dat gewoon bij Eurobox Self Storage Noordwijk eenvoudig en snel.

U kunt onze Mercedes Sprinter bestelbus huren voor omgeving Katwijk in onze vestiging in Noordwijk. U huurt de Mercedes Sprinter bestelbus in onze vestiging Noordwijk voor slechts €90,00 voor een hele dag. U dient de bestelbus op te halen op de De Hooge Krocht 1 in Noordwijk en ook weer terug te brengen. 

Reserveren van de verhuisbus

Reserveren kan natuurlijk bij de verhuurbalie in Katwijk / Noordwijk, maar ook telefonisch of via deze site.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Opslagruimte in de buurt van Katwijk

Eurobox Self Storage verhuurt opslagruimte aan bedrijven en particulieren in het westen van het land in eigen vestigingen; de vestiging in Noordwijk ligt op de grens met Katwijk en Rijnsburg en voorziet o.a. de inwoners van de plaatsen Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Voorhout  en Valkenburg in de verhuur van opslagruimte voor scherpe prijzen.  Maar wij doen meer, zo verkopen wij ook verhuisartikelen zoals verhuisdozen en bieden wij aanvullende diensten zoals de verhuur van postbussen en de verhuur van bestelbussen. Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op, wij informeren u graag.  

Scroll naar boven