• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bestelbus huren in Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom is een bestelbus te huur.

Bent u dus op zoek naar passend vervoer voor een verbouwing of verhuizing, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. U kunt hier een bakwagen huren met laadklep. De laadklep is ideaal voor het vervoeren van grote en zware spullen. De laadklep voorkomt een hoop tilwerk. De laadruimte van deze bakwagen is 19 kubieke meter met de volgende binnenmaten (4,25 Lengte x 2,11 Breedte x 2,11 Hoogte). Deze bakwagen is vaak groot genoeg om al uw goederen in één keer te kunnen vervoeren. Bijkomend voordeel van deze bakwagen is, dat deze bakwagen is voorzien van een automatische versnellingsbak. Het voordeel van het rijden met een automaat is dat u veel ontspannener kunt rijden en altijd twee handen aan het stuur kunt houden. U hoeft immers niet te schakelen. De bestelbus van Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom is zowel voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen te huur. U kunt de bestelbus dus huren naar eigen behoefte.

 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Voordelen van bestelbus huren bij Eurobox Self Storage

Heeft u betrouwbaar transport nodig? Er zijn genoeg redenen om een bestelbus te huren bij Eurobox Bergen op Zoom:

·         Bestelbus is voorzien van een laadklep voor uw gemak;

·         Dankzij zorgvuldig onderhoud altijd schoon en veilig de weg op;

·         Zeer voordelige tarieven;

·         De bestelbus is snel en eenvoudig te reserveren per telefoon, per mail, via onderstaand formulier of in de receptie;

·         Zeer ruime binnenmaten van de 19m³ bestelbus (4,25 L x 2,11 B x 2,11 H), dus geschikt voor al uw goederen.

Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage geniet u van nog meer voordeel. Wanneer u een opslagruimte huurt van 9M³ of groter voor tenminste één maand, dan kunt u één dag gratis gebruik maken van onze aanhangwagen voor het inhuizen van uw goederen.

Spelregels voor het huren van een bestelbus

Uiteraard moet u aan een paar regels voldoen, wanneer u een bestelbus wilt huren bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig B rijbewijs. Verder hanteert Eurobox Self Storage een borgsom van €250,-. Deze borgsom kunt u contant of per pin voldoen aan de balie. Wanneer u de bestelbus op tijd, schoon en schadevrij terugbrengt, krijgt u de borgsom weer terugbetaald. 

Scroll naar boven