• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen met laadklep

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen met laadklep huren bij Eurobox Self Storage in Hoofddorp, Gouda en Bergen op Zoom.

De Eurobox vestiging in Hoofddorp verhuurt een Iveco verhuiswagen met laadklep aan zowel huurders van opslagruimte als aan niet huurders. De bakwagen is voorzien van een laadklep en heeft zeer ruime afmetingen. De verhuiswagen is goed onderhouden en is dan ook zeer veilig en betrouwbaar. Voor het huren van de verhuiswagen bij Eurobox dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B.

  •           Laagste tarieven in de regio
  •           Voorzien van laadklep
  •           Inclusief verzekering
  •           Uitstekend onderhouden
  •           100 kilometers vrij
  •           Waarborgsom €250,00
  •           Ruimte binnenmaten

De Eurobox vestigingen in Gouda en Bergen op Zoom verhuren een Mercedes Sprinter met laadklep. De Mercedes is voorzien van een automaat. Voor het huren van de verhuiswagen dient u minimaal 21 jaar te zijn en te beschikken over een Nederlands rijbewijs categorie B. 

Tarieven voor het huren verhuiswagen:
De huur van de verhuiswagen bedraagt € 110,- per kalenderdag (incl. BTW). Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. 

Huurperiodes

De bestelbus wordt uitsluitend verhuurd binnen de openingstijden van de receptie van Eurobox, de bus dient een half uur voor sluitingstijd retour te zijn. Wij berekenen geen apart weekendtarief, de verhuiswagen kan per dag gehuurd worden in het weekend. Als u de verhuiswagen op zondag wenst te huren dient echter wel de sleutel op zaterdag opgehaald te worden. 

Openingstijden receptie verhuur

Maandag t/m vrijdag             09.00 tot 17.30 uur

Zaterdag:                              10.00 tot 15.30

Bij het te laat retourneren van de verhuiswagen brengen wij u per uur €15,00 (excl. BTW) in rekening. In overleg kan incidenteel van bovengenoemde tijden afgeweken worden. 

Op zondagen en nationale feestdagen is onze receptie gesloten. 

Brandstofkosten

De bakwagen wordt volledig afgetankt aan u verhuurd, u dient deze dan ook weer afgetankt bij ons in te leveren. De medewerkers zullen u bij het inleveren van de bakwagen vragen om de tankbon ter inzage te krijgen. Indien u de bakwagen niet aftankt zijn wij genoodzaakt u de brandstof en kosten voor het aftanken in rekening te brengen.

Extra gereden kilometers

Bij de huur van de bestelbus krijgt u 100 kilometer vrij, indien u meer kilometers rijdt berekenen wij u hiervoor 19 cent per kilometer (excl. BTW).

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Ideaal voor grote verhuizingen

Hoe werkt het huren van een verhuiswagen?

Het is altijd verstandig de verhuiswagen tijdig te reserveren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u over een verhuiswagen kunt beschikken op het door u gewenste moment. U kunt de verhuiswagen reserveren bij de receptie van Eurobox Self Storage Hoofddorp of via het reserveringsformulier op deze website. De contactgegevens van de vestiging in Hoofddorp vind u hier.

Let op: een reservering voor de verhuiswagen vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert, dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van € 45,- exclusief BTW.

In geval van overmacht behoudt Eurobox Self Storage zich het recht voor uw reservering te laten vervallen; wij zullen u in alle gevallen terstond informeren. Onder overmacht verstaan wij onder andere schade aan of diefstal van de door u gereserveerde verhuiswagen en extreme weersomstandigheden. Eurobox aanvaardt in het geval van overmacht geen enkele aansprakelijkheid.

Borg

De borg van de verhuisbus bedraagt € 250,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Nadat u de bestelbus schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg retour. U kunt bij ons geen gebruik maken van een creditcard!

Eigen risico

De verhuisbus van Eurobox is verzekerd indien de huurder/bestuurder voldoet aan de verhuurvoorwaarden. Het eigen risico voor de huurder bedraagt €750,00 en in het geval van bovenhoofdse schade bedraagt het eigen risico €1500,00. Tevens kunnen wij u het 1e jaar premieverschil, wat onze verzekering ons in rekening brengt bij het claimen van schade, aan u in rekening brengen.

Afmetingen laadruimte

De  laadruimte van de Iveco Daily Verhuiswagen heeft de volgende afmetingen:

Lengte:                4,17 meter 

Breedte:              2,19 meter

Hoogte:               2,28 meter

De externe hoogte van de verhuiswagen is 3,35 meter, gelieve hiermee rekening te houden. Uiteraard kunt u met de verhuiswagen bij onze vestiging in Hoofddorp in het pand laden en lossen. 

Bekeuringen en verkeersovertredingen

Gedurende de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor bekeuringen als gevolg van verkeersovertredingen. Wij zullen de bekeuring dan ook aan u door laten sturen.

Hulp bij pech 

Eurobox verhuurt alleen zeer jonge verhuiswagens, al onze verhuiswagens zijn voorzien van ANWB pechhulp in Nederland.

Met de gehuurde verhuiswagen naar het buitenland?

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eurobox is het niet toegestaan met verhuiswagen in het buitenland te rijden. Zonder onze toestemming kan het zijn dat u onverzekerd bent.

Scroll naar boven