• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Seizoensgebonden opslag

Voor het huren van seizoensgebonden opslag kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Veel bedrijven hebben een gebrek aan opslagruimte. De vraag is dan vaak waar laat u uw seizoensgebonden spullen in de seizoenen dat u deze spullen niet gebruikt. Bijvoorbeeld uw terras meubels in de winter of wintersportkleding in de zomer. Eurobox Self Storage heeft hier een passende oplossing voor. U kunt bij Eurobox Self Storage huren vanaf veertien dagen. Bij Eurobox Self Storage heeft u de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimte. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3M³.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Rondleiding voor Seizoensgebonden opslag

Het is op afstand vaak lastig in te schatten welk formaat opslagruimte goed is voor het opslaan van uw seizoensgebonden goederen. Wanneer u langs komt bij de vestiging van Eurobox Self Storage kunt u een rondleiding krijgen langs alle formaten opslagruimte. Na deze rondleiding is het vaak gemakkelijk om een in schatting te maken welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Wanneer u een opslagruimte heeft gehuurd en tussentijds blijkt toch dat u opslagruimte over heeft of opslagruimte te kort komt, dan kunt u altijd verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Dit kan zowel naar een groter als naar een kleiner formaat. U kunt zo vaak verhuizen naar een andere ruimte als u zelf wilt en dit is altijd kosteloos.

Veilige opslag

Het is voor bedrijven belangrijk dat de spullen veilig staan opgeslagen. Eurobox Self Storage heeft dan ook de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om te zorgen dat alle spullen veilig staan opgeslagen. Als huurder heeft u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Buiten deze tijden is het pand van Eurobox Self Storage voorzien van een alarm. Alle panden en buitenterreinen zijn voorzien van permanente camerabewaking. Eurobox Self Storage werkt verder met een persoonlijk toegangscontrole systeem. Dit systeem registreert wie er het pand betreden en wie er het pand weer verlaat.

Scroll naar boven