• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inventaris opslag

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen is vaak handig om opslag te hebben voor uw inventaris. Een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage is dan ook ideaal wanneer u gaat verhuizen of verbouwen. Eurobox Self Storage heeft een groot assortiment aan verschillende formaten opslagruimtes. Eurobox Self Storage heeft opslagruimtes die geschikt zijn voor een paar dozen tot aan opslagruimtes die geschikt zijn voor een gehele inventaris. Door deze grote hoeveelheid aan verschillende formaten opslagruimtes, biedt Eurobox Self Storage een opslagruimte voor ieders opslagbehoefte. Eurobox Self Storage is opgericht in 2005 en is begonnen met een vestiging in Noordwijk. Vanuit Noordwijk is Eurobox Self Storage doorgegroeid en is al jaren lang een gerenommeerde naam in de Self Storage branche. Eurobox Self Storage heeft ondertussen vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele opslag voor inventaris

Wanneer u een opslagruimte huurt voor uw inventaris bij Eurobox Self Storage hoeft u van te voren niet aan te geven hoe lang u deze opslagruimte nodig heeft. Eurobox Self Storage hanteert een opzeg termijn van maar veertien dagen. Dit is ideaal aangezien het van te voren vaak lastig is om in te schatten hoe lang een verbouwing of verhuizen gaat duren. Verder is het altijd mogelijk om te verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte. Verhuizen naar een ander formaat opslagruimte is kosteloos en u kunt zo vaak verhuizen als u zelf wilt.


Veilig opslag inventaris

Het is uiteraard van groot belang dat uw inventaris veilig staat opgeslagen wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage heeft dan ook de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo staan alle panden van Eurobox Self Storage onder permanente camerabewaking en wordt er gewerkt met een persoonlijk toegangscontrole systeem voor alle huurders. Dit persoonlijke toegangscontrolesysteem registreert wie er het pand betreden en wie er het pand weer verlaten. Alle huurders 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot hun opslagruimte. Buiten deze openingstijden staan de panden van Eurobox Self Storage op het alarm.

fg

Scroll naar boven