Self Storage Leiden.JPG

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Leiden?

Als u op zoek bent naar waar u opslagruimte kunt huren in Leiden bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Eurobox is de enige aanbieder van opslagruimte in Leiden met een toplocatie aan de Rooseveltstraat. De Eurobox vestiging is gelegen aan de Rooseveltstraat 86, op de hoek van de Voorschoterweg (N206) en Lammenschans waarmee uitstekende bereikbaarheid voor de hele regio Leiden gegarandeerd is. Komt u van de A4 dan is Eurobox vanaf afslag 7 binnen 2 minuten te bereiken. De opslagboxen van onze vestiging in Leiden functioneren dan ook veel als service-depot van storingsdiensten en vertegenwoordigers. Maar ook de vele studenten die Leiden rijk is weten het pand van Eurobox, direct naast het centrum van Leiden, goed te vinden!

De beste met opslagruimte huren in Leiden?

Wij denken niet alleen dat we de beste aanbieder zijn, wij spreken dit ook hardop uit als belofte naar u als onze klant. Eurobox Self Storage, met ruimte de beste! Dat is onze slogan en omdat wij werken met een klein team betrokken medewerkers vanuit de best ingerichte panden van onze branche en altijd gevestigd zijn op zeer goed bereikbare locaties zult u als klant ervaren dat u de juiste keuze heeft gemaakt als u voor uw opslagruimte naar Eurobox Self Storage Leiden gaat. De betrokken servicemedewerkers van Eurobox zullen zich voor u inspannen en met u meedenken. U als klant staat bij ons centraal. Dat wij hiermee nogal iets zeggen begrijpen we maar al te goed maar wij nodigen u dan ook van harte uit om dit zelf te komen beoordelen. De beste kwaliteit opslagruimte huren hoeft niet duur te zijn. Dat beloven wij u!

Ondanks het feit dat wij de enige aanbieder van opslagruimte in Leiden zijn, zijn wij een prijsvechter en krijgt u bij ons de laagste prijsgarantie op de huur van opslagruimte én verhuisbussen! Daarnaast hebben wij de grootste sortering opslagboxen en hierdoor kunt u dus altijd een stukje opslag op maat huren en betaalt u nooit voor (kubieke) meters welke u niet nodig heeft! Zo weet u zeker dat u voordelige opslagruimte huurt! Wij informeren u graag over onze tarieven. De ervaren servicemedewerkers kunnen u uitstekend informeren over het formaat opslagbox welke voor u geschikt is. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen