Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Op zoek naar een opslagruimte dichtbij Zoetermeer? Eurobox Self Storage te Leiden.

Wat is het eerste waar u aan denkt als u uw goederen wilt opslaan? Juist welke maat opslagruimte heb ik nodig en wat gaat het kosten. Bij Eurobox helpen wij u met het kiezen van de juiste maat opslagruimte. Zo kunt u op onze website de ruimtecalculator vinden, welke automatisch uitrekent welke opslagbox het meest geschikt is voor uw spullen. Maar uiteraard kunnen onze deskundige medewerkers u ook een advies geven voor de meest geschikte opslagbox. Daarna wilt u natuurlijk weten wat de opslagruimtes kosten. Eurobox Self Storage is een echte prijsvechter in de markt en bij Eurobox krijgt u de laagste prijsgarantie. Door de ruimte keuze uit opslagruimtes, kunt u een box op maat huren en daardoor betaald u niet meer dan nodig. Bij Eurobox liggen uw waardevolle goederen uiteraard veilig opgeslagen. Voor iedere huurder wordt een persoonlijke toegangscode aangemaakt en krijgt u een uniek slot. Daarnaast beschikken wij over diverse elektronische beveiligingssystemen. Hierbij kunt u denken aan bewakingscamera’s, brand- en inbraakalarm en wordt er gesurveilleerd door een beveiligingsbedrijf op en rondom de opslag van Eurobox te Leiden, in de regio Zoetermeer. Ook onze servicemedewerkers letten op of zij afwijkingen of bijzonderheden zien. Door dit totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen bent u bij Eurobox verzekerd van een veilige opslagruimte.

Opslagruimte bepaald, dan nog uw transport van Zoetermeer naar de opslagruimte in Leiden.

Ook daarin kan Eurobox u voorzien in de nodige middelen. Zo hebben wij in onze shop alle benodigdheden om uw goederen netjes te vervoeren en op te slaan. Wij hebben tal van verpakkingsmaterialen beschikbaar, zo kunt u denken aan meubelhoezen, afdekfolie, bubbeltjesplastic, (boeken)verhuisdozen, vloeipapier en nog veel meer. Zijn al uw spulletjes netjes ingepakt en moeten ze nog verhuisd worden naar de opslagruimte? Daarvoor heeft Eurobox een aanhangwagen en een verhuisbusje voor u klaar staan. In sommige gevallen kunt u zelfs gratis gebruik maken van deze transportservice. Zo kunt u uw spullen gemakkelijk overbrengen vanuit Zoetermeer.

Komt u uit Zoetermeer en wilt u opslagruimte huren? Zo geregeld bij Eurobox!

Een opslagruimte is zo geregeld en samen met een van onze ervaren medewerkers of met de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. U bent altijd van harte welkom om langs te komen en naar de mogelijkheden te informeren. Eurobox Self Storage te Leiden is goed bereikbaar vanuit Zoetermeer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een opslagruimte, dan schrijven wij u in en stellen samen met u een huurovereenkomst op. Wij lichten u dan gelijk alles toe, zodat u de volgende keer zelfstandig gebruik kunt maken van uw opslagruimte. U kunt onder andere in contact komen met een van onze medewerkers door te bellen naar 071-5322040.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen