• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Zakelijk transport

Beschikt u niet over het juiste transport om uw goederen naar de opslagruimte te vervoeren? Dit is bij Eurobox geen probleem!  Wij bieden u diverse mogelijkheden om het vervoer van uw spullen makkelijker te maken:

Aanhangwagen 

Als huurder van een opslagruimte kunt u gratis bij het inhuizen gebruik maken van één van onze gesloten aanhangwagens. Informeert u bij de Eurobox vestiging naar de voorwaarden voor het gratis huren van de aanhangwagen. De aanhangwagens van Eurobox zijn voorzien van een eigen kenteken. U hoeft zelf dus niet te zorgen voor een kentekenplaat. De aanhangwagens van Eurobox zijn schoon en goed onderhouden. Uw goederen komen gegarandeerd droog aan bij Eurobox doordat alle aanhangwagens gesloten zijn. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagens (2,50 m (L) x 1,30 m (B) x 1,60 m (H)) kunt u vrijwel alles hierin vervoeren. De aanhangwagens zijn beschikbaar in al onze vestigingen. Voor meer informatie over de aanhangwagens klikt u hier.

Bestelbus

De Eurobox vestigingen in Haarlem, Noordwijk en Leiden hebben tevens de beschikking over een bestelbus. Het betreft hier een schone en goed onderhouden bestelbus met 8,5 m³ inhoud. Door de ruime binnenmaten van de verhuisbus (2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m (H)) kan hij iedere klus aan. Bij de huur van een opslagruimte is het soms zelfs mogelijk om de bestelbus gratis te gebruiken, neemt u contact met ons op voor de voorwaarden.

Verhuiswagen met laadklep

De Eurobox vestigingen in Bergen op Zoom, Hoofddorp en Rotterdam hebben naast de aanhangwagen ook een 21m³ grote verhuiswagen met laadklep voor u klaar staan. Wilt u inventaris, archief of misschien wel pallets vervoeren naar uw opslagruimte? De verhuiswagen met ruime binnenmaten van 2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m kan het voor u vervoeren. 

Transportservice

Ondernemers hebben het vaak erg druk; heeft u geen tijd om uw goederen zelf naar de opslagruimte te vervoeren? Eurobox Self Storage biedt u ook een transportservice aan, een chauffeur met vervoer en eventueel extra in te huren verhuizers kunnen dit gedeeltelijk of geheel voor u uit handen nemen. Neemt u contact op met de vestiging in Hoofddorp voor meer informatie. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven