• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Zakelijke opslag huren in Haarlem

Een eigen onderneming runnen, brengt letterlijk veel met zich mee. Bedrijfsvoorraden, kantoormeubilair en papieren archieven zijn hier goede voorbeelden van. Het huren van een opslag bij Eurobox Self Storage in Haarlem biedt u de mogelijkheid om al deze zaken elders onder te brengen, zodat u op kantoor vrij kunt blijven bewegen. Dankzij de verwarmde en geventileerde opslagruimtes blijven ook kwetsbare goederen in goede conditie. Tevens nemen onze medewerkers eventuele zendingen voor u in ontvangst, zodat u nooit meer onverhoopt een pakket misloopt.

Het huren van een opslag bij Eurobox is bij uitstek geschikt voor ondernemers met een webshop, ondernemers zonder vast bedrijfspand, of vertegenwoordigers die een geschikte plek zoeken om hun voorraden onder te brengen.

Maar ook bij verhuizingen of het opnieuw organiseren van uw onderneming is het huren van een opslag een goede oplossing voor het (tijdelijk) onderbrengen van uw voorraden en kantoormeubilair. Aangezien onze opslagruimtes zeven dagen per week bereikbaar zijn, hoeft u niet bang te zijn mis te grijpen. Tevens kunt u bij ons legbordstellingen huren of kopen, zodat uw voorraden ordelijk en overzichtelijk in de opslag geplaatst kunnen worden.

Direct opslagruimte huren in Haarlem

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage Haarlem heeft voor uw onderneming vele voordelen:

  •   Uw goederen worden dag en nacht bewaakt;
  •   Verwarmde en geventileerde opslagruimtes, zodat al uw goederen in goede conditie blijven;
  •   Uw opslagruimte is 7 dagen per week beschikbaar;
  •   Mogelijkheid tot het kopen of huren van legbordstellingen in de opslag;
  •   Zendingen worden door onze medewerkers in ontvangst genomen.

Daarnaast is het huren van een opslag in Haarlem bij Eurobox zeer eenvoudig. Neemt u hierover contact op met één van onze filialen. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen of opmerkingen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Bepaal eenvoudig hoeveel opslag u moet huren in Haarlem

Omdat het vaak lastig in te schatten is hoeveel opslagruimte uw onderneming daadwerkelijk nodig heeft, heeft Eurobox de ruimtecalculator ontwikkeld. Hierin kunt u invullen welke goederen u in de opslag wenst te plaatsen, waarna de calculator globaal berekent hoeveel opslag u daarvoor moet huren. Voor een exactere bepaling kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen bij één van onze vestigingen. Onze ervaren medewerkers geven u graag een rondleiding door het pand en helpen u met het berekenen van de benodigde opslagruimte. Zo weet u zeker dat u geen te grote of te kleine opslagruimte huurt. Eurobox Self Storage beschikt over zeven categorieën opslagruimtes met in totaal circa veertig verschillende formaten. Bij ons kunt u dus altijd een opslag huren op maat.

Inschrijfadres bij Eurobox Self Storage

Naast het huren van praktische opslag biedt Eurobox Self Storage uw onderneming ook de mogelijkheid om een zakelijk inschrijfadres aan te maken. Zo wordt al uw zakelijke post centraal verzameld en gesorteerd. Daarnaast kunt u bij ons ook een flexibele kantoorruimte huren. Ideaal voor ondernemers die geen directe behoefte hebben aan een eigen kantoor, maar wel de beschikking dienen te hebben over een bezoekadres. 

Scroll naar boven