Toegankelijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Toegankelijk

Bij Eurobox heeft u door middel van uw persoonlijke toegangscode en sleutel 7 dagen per week zelfstandig toegang tot het gebouw en uw eigen box. De openingstijden voor de opslagruimtes zijn van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Binnen laden en lossen

Alle vestigingen van Eurobox zijn voorzien van een drive-thru. Met uw persoonlijke toegangscode kunt u de garagedeur openen waarna u met uw (bestel)auto naar binnen kunt rijden. De garagedeur sluit automatisch achter u. Eenmaal binnen is er ruime gelegenheid om te parkeren, tevens staan er allerlei interne transportmiddelen, zoals platte karren, steekwagen en een pompwagen) voor u klaar voor het vervoer in het pand. Bij Eurobox kunt u altijd overdekt, droog en windvrij laden en lossen. 

Intern transport

Eurobox heeft een grote hoeveelheid vrij te gebruiken transportmiddelen gereed staan. De infrastructuur in het pand is ruim opgezet zodat u uw goederen gemakkelijk en snel naar de juiste locatie kunt brengen. Heeft u een box op de verdieping, dan kunt u gebruik maken van onze zeer ruim bemeten goederenliften. 

Transport huren