Flexibel opslagruimte huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Flexibel opslagruimte huren

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte welke zo flexibel mogelijk is als het maar kan, dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Doordat Eurobox Self Storage beschikt over vele verschillende afmetingen opslagruimtes kunnen wij praktisch iedereen een maatoplossing bieden. Als uw opslagbehoefte verandert en u wilt verhuizen naar een kleinere of grotere box, dan regelen wij de overzetting kosteloos voor u. Hiervoor geldt geen opzegtermijn en u kunt op iedere dag uw spullen verhuizen naar mate uw opslagbehoefte veranderd. Wanneer u de opslagruimte niet meer nodig heeft, heeft u een opzegtermijn van slechts 2 weken. Dit is dan ook gelijk de kortste huurperiode dat u bij ons een opslagruimte kunt huren. U kunt iedere willekeurige dag uw opslagruimte opzeggen en hoeft dit niet persé op de begin- of einddatum van de huurperiode te doen. Wanneer dit eerder is dan het einde van de huurperiode en u heeft deze periode al betaald, dan ontvangt u van ons de dagen welke u teveel betaald heeft retour en betaald u dus niet de volledige huurmaand. Zo betaald u dus geen huur voor de dagen dat u de opslagruimte niet meer nodig heeft.

Flexibele opslagruimte op maat

Door de grote diversiteit en verschillende afmetingen van opslagruimtes, kunt u bij Eurobox altijd een stukje opslag op maat huren en betaald u nooit voor kubieke meters welke u niet nodig heeft! Zo weet u zeker dat u een voordelige opslagruimte huurt. Juist door deze grote verscheidenheid aan opslagruimtes kan het de keuze voor het juiste formaat soms niet gemakkelijker maken. Het invullen van onze ruimtecalculator zou u hierbij kunnen helpen. De ruimtecalculator berekent hoeveel ruimte u zou moeten huren voor uw spullen, de uitkomst kunt u direct doorsturen naar een van onze ervaren servicemedewerkers. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met onze medewerkers die door de vele ervaring u kunnen helpen om de juiste opslagruimte voor u uit te kiezen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Een opslagruimte huren is zo geregeld en kan ingaan op de dag welke u wenst. Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over het huren van opslagruimtes.

Niet alleen flexibele opslagruimte

Eurobox Self Storage staat niet alleen voor u klaar voor uw vragen over opslagruimte en het huren van opslagruimte. Om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken voorzien wij u, wanneer dit nodig is, ook in postbussen, transportmogelijkheden en verhuisartikelen. Mocht u van informatie voorzien willen worden, kunt u contact opnemen via het contactformulier of bent u van harte welkom op één van onze locaties voor een vrijblijvende rondleiding.

Kortom, de slogan van Eurobox Self Storage: “Met ruimte de beste” wordt op een voor de klant zo flexibel mogelijke manier toegepast om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wilt u meer informatie neem dan even middels onderstaand formulier contact met ons op. 

contact opnemen