Als u naar opslagruimte te huren zoekt in Krimpen aan de Lek, bent u bij Eurobox aan het juiste adres!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Als u naar opslagruimte te huren zoekt in Krimpen aan de Lek, bent u bij Eurobox aan het juiste adres!

In Krimpen aan de Lek is geen opslagruimte verhuur bedrijf, het beste alternatief voor iedereen uit Krimpen is dan ook het Self Storage bedrijf in Capelle aan den IJssel. U vindt hier een uitstekend ingericht, beveiligd en verwarmd opslagruimte verhuurbedrijf waar u meer dan veertig verschillende formaten opslagruimte voor korte of langere tijd kunt huren. Vanuit Krimpen kunt u de vestiging zeer gemakkelijk en snel bereiken met de auto via de N210. Aangekomen kunt u overdekt laden en lossen en staan er transportmiddelen tot uw beschikking om uw goederen te vervoeren naar de opslag.

Snel opslagruimte huren in Krimpen aan de Lek? 

Indien u snel opslagruimte nodig heeft in de buurt van Krimpen aan de Lek kunt u bij Eurobox terecht. Wij hebben altijd een ruime sortering opslagruimtes beschikbaar en kunnen u veelal per direct de opslagbox beschikbaar stellen indien dat door u gewenst wordt. De opslagruimtes zijn geschikt voor bedrijven en particulieren en kunt u voor korte of lange termijn huren. Indien u bij ons langskomt, zullen wij met u enkele ruimtes bekijken en als deze aan uw wensen voldoet maken wij met een huurovereenkomst op waarna u direct gebruik kunt gaan maken van de opslagruimte.

U bepaald zelf hoe lang u gebruik wenst te maken van de opslagbox, heeft u de ruimte niet meer nodig dan hanteren wij zeer flexibele opzegtermijnen.

Veilige, goedkope opslagruimte huren in Krimpen aan de Lek

Opslagruimte huren bij Eurobox in de omgeving van Krimpen aan de Lek is zeer veilig, zo is het pand voorzien van een toegangssysteem waardoor alleen huurders toegang hebben tot het pand. Wordt het pand door beveiligers gecontroleerd en is het uiteraard voorzien van camerabewaking en een inbraakalarm. Door de ruime sortering en flexibele huurtermijnen weet u zeker dat u goedkoop opslagruimte huurt, u huurt nooit een te grote ruimte en kunt de ruimte weer opzeggen op het moment dat u de ruimte niet meer nodig heeft. Is uw opslagbehoefte gewijzigd en heeft u een grotere of een kleinere ruimte nodig dan kunt u gemakkelijk verhuizen naar de door u gehuurde formaat. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor ruimte welke u niet meer nodig heeft.  Neem contact op met ons indien u vragen heeft over de mogelijkheden of een afspraak wilt maken.

Prijzen opslagruimte

 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William