Opslagruimte huren bij Zestienhoven

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren bij Zestienhoven

Binnenkort opent Eurobox een Self Storage bedrijf in Rotterdam waar bedrijven en particulieren opslagruimte kunnen huren voor korte of lange termijn. De nieuwe Eurobox vestiging is vlakbij Rotterdam The Hague airport gelegen, deze luchthaven is ook bekend onder de naam luchthaven Rotterdam Zestienhoven. Om in de behoefte aan opslagruimte te voorzien voor luchtvaart gerelateerde bedrijven heeft Eurobox Self Storage reeds een vestiging in Hoofddorp welke voor Luchthaven Schiphol het dichtstbijzijnde self storage bedrijf is voor het tijdelijk of langdurig huren van opslagruimte. Door zowel een Self Storage vestiging te hebben bij Luchthaven Rotterdam Zestienhoven als bij luchthaven Schiphol Amsterdam kan dit logistiek voor u interessant zijn tussen beide luchthavens. 

Flexibel opslagruimte huren bij Zestienhoven?

Voor veel logistieke bedrijven is het handig om alleen over opslagruimte te beschikken op de momenten dat zij het nodig hebben. Bij Eurobox Rotterdam kunt u opslagruimtes huren in een zeer grootte verscheidenheid aan formaten, en dat al vanaf 14 dagen. Door het korte opzegtermijn beëindigd u de huurovereenkomst snel op het moment dat u deze opslagruimte niet meer nodig heeft. Heeft u opslagruimte nodig voor het opslaan van inventaris, voorraden of bijvoorbeeld uw administratie? Heeft u een korte of misschien wel langere periode opslagruimte nodig? Dan zoekt u Eurobox Rotterdam Zestienhoven, wij verhuren opslagruimte in ruim dertig verschillende formaten, u bepaalt bij ons zelf hoelang u de opslagruimte wilt huren. Daarnaast kunt u bij Eurobox Self Storage altijd kosteloos wisselen van formaat, zo huurt u altijd alleen de vierkante meters opslagruimte welke u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. 

Opslagruimte huren bij Zestienhoven voor inventaris, voorraad, of archief?

Indien u in de buurt van Zestienhoven op zoek bent naar opslagruimte voor uw inventaris, voorraad of archief, is de Eurobox Self Storage vestiging in Rotterdam met ruimte de beste! Wij zijn ervaren professionals in de verhuur van opslagruimte en onze ervaren medewerkers zijn dan ook graag bereid uw wensen in kaart te brengen en te vertalen naar hetgeen wij u zouden kunnen bieden aan opslagruimte maar zeker ook met onze aanvullende services. 

Een goed voorbeeld van een aanvullende service is onze zakelijke ruimtecalculator,  een unieke tool welke wij als eerste hebben geïntroduceerd in onze branche. Met deze tool kunt u aangeven welke goederen u wilt opslaan. Of het nu om pallets, dozen of archief gaat de zakelijke ruimtecalculator rekent het om naar de door u benodigde opslagruimte. Heeft u liever persoonlijk advies dan staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar om een rondleiding te geven en samen met u uw opslagbehoefte te inventariseren en u met een goed opslagadvies verder te helpen. Neemt u gelijk even contact op met Eurobox Rotterdam Zestienhoven voor een vrijblijvend opslagadvies.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William