Verwarmde opslagruimte huren in Ridderkerk?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Verwarmde opslagruimte huren in Ridderkerk?

In de verwarmde Self Storage bedrijven van Eurobox Self Storage kan iedereen uit Ridderkerk opslagruimte huren. Uw spullen opslaan bij Eurobox geeft u de zekerheid dat uw spullen goed geconditioneerd staan opgeslagen in individuele opslagruimtes welke allen goed verwarmd worden. Zo staan uw spullen gegarandeerd vorstvrij en uiteraard droog en schoon opgeslagen indien u opslag bij ons huurt. Het gebouw en de opslagruimte zelf zijn van alle gemakken voorzien welke u bij het huren van een opslagruimte mag verwachten, komt u zelf eens langs om u te vergewissen hoe dit bij ons is geregeld. U kunt dagelijks terecht van 10:00 uur tot 17:00 uur. Als u een opslagbox bent gaan huren is deze 7 dagen per week voor u toegankelijk van 06:00 uur tot en met 23:00 uur.

Beveiligde opslagruimte huren in of rondom Ridderkerk?

Naast verwarming is de veiligheid veelal een belangrijk aandachtspunt bij de huur van opslagruimte in Ridderkerk. Bij Eurobox Self Storage is veiligheid een constant aandachtspunt welke wij zeer serieus nemen, zo hebben wij diverse fysieke en technische maatregelen genomen om over de veiligheid van uw en onze spullen te waken. U kunt er dan ook van op aan dat er goed gewaakt wordt over uw eigendommen door de technische maatregelen maar ook fysiek door de medewerkers van Eurobox en de beveiligingsdienst. U kunt derhalve met een gerust hart uw spullen opslaan bij Eurobox of dit nu om uw voorraad of om uw inboedel gaat.

Uitstekende bereikbare opslagruimte huren in Ridderkerk en omgeving.

De opslagruimtes van Eurobox in de regio Ridderkerk zijn uitstekend bereikbaar. U vind het Self Storage bedrijf van Eurobox in Capelle vlakbij de A16 welke u in korte tijd (ongeveer tien minuten rijden) prima kunt bereiken vanuit Ridderkerk. Door de uitstekende ligging kunt u vanuit onze vestiging direct de gehele regio Rotterdam bereiken via de A16, A15 en A13 en de naastgelegen N210. Bent u op zoek naar een uitstekende uitvalsbasis voor de regio Rotterdam dan bent u als huurder van opslagruimte bij ons aan het juiste adres. De contactgegevens en het adres van de vestiging in de regio Ridderkerk vindt u rechts bovenaan deze pagina. Wilt u dat wij contact met u opnemen dan kunt u dat hieronder invullen en zullen wij ons inspannen om op het gewenste tijdstip contact met u op te nemen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William