Als u de beste opslagruimte wilt huren in Oud Gastel en omgeving

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Als u de beste opslagruimte wilt huren in Oud Gastel en omgeving

De beste opslagruimte voor inwoners en bedrijven uit Oud Gastel? Aangezien er zich geen Self Storage bedrijf binnen de gemeentegrenzen van Oud Gastel bevindt is het beste alternatief opslagruimte bij Eurobox in Bergen op Zoom. Hier bieden wij beveiligde, verwarmde en schone opslagruimtes aan voor iedereen uit de omgeving van Oud Gastel. U kunt zowel particulier als  zakelijk opslagruimte huren bij ons maar ook non profit organisaties zijn van harte welkom om bij ons een opslag te huren. Door de ideale omstandigheden, de uitgebreide servicemogelijkheden en onze korte opzegtermijn weet u zeker dat u de beste opslagruimte huurt!

Goed bereikbare opslagruimte huren in de omgeving van Oud Gastel.

Door de centrale ligging van ons Self Storage pand en door de inrichting van het buitenterrein en ons pand weet u zeker dat u bij Eurobox goed bereikbare opslagruimte kunt huren in de nabijheid van Oud Gastel. Met de auto rijdt u via de A58 in 15 minuten naar de opslag in Bergen op Zoom. U vindt bij ons goed beveiligde, verwarmde en schone opslagruimte in een veilige omgeving. Komt u gerust eens langs bij ons om uw opslagbehoefte te bespreken of neem even contact met ons op.

Verhuismaterialen nodig bij het huren van een opslagruimte in Oud Gastel en omgeving?

Het belang van het nauwkeurig inpakken van uw inboedel tijdens uw verhuizing naar de opslagruimte in Oud Gastel of Bergen op Zoom wordt vaak onderschat. Tijdens de opslagperiode staan uw spullen in een veilige en schone omgeving en zal er niet veel met uw spullen kunnen gebeuren, echter op het moment dat u uw inboedel of voorraad verplaatst bestaat de grootste kans op schade, om de risico’s tijdens het transport te beperken verkopen wij diverse verhuismaterialen. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, inpakpapier en noppenfolie. Echter het gebruik van een goede kwaliteit verhuisdoos is de belangrijkste aanbeveling die wij kunnen doen. Een goedkope verhuisdoos zakt gemakkelijk in bij het stapelen maar ook de bodem scheurt nog wel eens open, wilt u bij uw verhuizing goede verhuismaterialen gebruiken dan kunt u bij ons terecht voor scherp geprijsde en kwalitatief uitstekende verhuisartikelen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom