• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisdoos

Deze professionele verhuisdoos is zeer stevig en gebruiksvriendelijk. De verhuisdoos is zeer gemakkelijk in en uit elkaar te vouwen met een vloeiende beweging. Na het vullen sluit u de verhuisdoos eenvoudig door middel van de sluitdeksel en is de verhuisdoos klaar voor transport. Als de doos weer op de bestemming is uitgepakt, vouwt u de doos eenvoudig weer in tot een ruimtebesparend pakket. En heeft u de verhuisdoos nogmaals nodig dan heeft u deze in een handomdraai weer in elkaar. 

Eigenschappen:
Dubbelkartons verstevigde verhuisdoos met handgrepen en auto-lock bodem, waardoor u geen tape nodig heeft en de bodem niet open kan gaan. 

Toepassing: 
In de Eurobox verhuisdoos kunt u al uw losse items netjes verpakken en vervoeren zonder dat ze schade oplopen. De verhuisdozen zijn van zeer sterke kwaliteit, waardoor u ze ook eventueel kunt gebruiken voor zware spullen. 

Afmetingen:
De afmeting van de verhuisdoos is 48.5 x 32 x 36 cm. 

Verhuisdoos kopen? 

Eurobox heeft in alle vestigingen altijd een grote voorraad verhuisdozen op voorraad; u kunt een verhuisdoos kopen in de shop; de openingstijden van de shop zijn als volgt: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

____________
Prijs 3,25

 

Scroll naar boven