Opslagruimte huren in regio Noordwijkerhout?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in regio Noordwijkerhout?

Bij Eurobox Self Storage vindt u een ruimte keuze aan opslagruimtes. Heeft u behoefte aan opslagruimte? En bent u op zoek naar een veilige en verwarmde opslagruimte in de buurt van Noordwijkerhout? Dan is Eurobox Self Storage te Noordwijk een goede uitvalsbasis. Hier hebben wij een ruime keuze uit opslagruimtes wij beschikken dan ook over meer dan dertig formaten. De locatie Noordwijk is zeer gunstig gelegen naast de N206 en ligt te midden van Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg.  Wanneer u bij Eurobox bent aangekomen, zult u merken waarom onze slogan: “Met ruimte de beste!” is.

Meer dan opslagruimte bij Eurobox Self Storage Noordwijk gelegen naast Noordwijkerhout.  

Wanneer u voor het eerst kennismaakt met het huren van een opslagruimte, komt er vaak veel op u af. Daarom biedt Eurobox Self Storage meer aan dan alleen opslagruimtes. Denkt u bijvoorbeeld aan het transport om uw goederen te vervoeren. Bij Eurobox hebben wij daar al aan gedacht. U kunt bij ons een aanhangwagen, verhuisbus of bestelbus huren, zodat u alle spullen in een keer mee kunt nemen. Daarbij zijn al onze locaties gemakkelijk bereikbaar, doordat deze naast doorgaande wegen liggen. Zo ook onze locatie in Noordwijk, welke gemakkelijk te bereiken is voor inwoners vanuit Noordwijkerhout. Voorafgaand aan het vervoeren van de spullen, moet u de spullen uiteraard ook verpakken. Ook daar is aan gedacht en bieden wij een scala aan verhuisartikelen aan. Hierbij kunt u denken aan verhuisdozen, boekendozen, verhuisdekens, hoezen, noppenfolie en nog meer. Deze spullen hebben wij allemaal op voorraad staan in de shop. U kunt bij onze medewerkers terecht voor advies met betrekking tot het veilig opslaan en transporteren van uw goederen.

Nu heeft u eigenlijk bijna alles al geregeld, zou u zeggen. Toch bieden wij hiernaast nog meer aanvullende diensten aan. U kunt hierbij denken aan een gratis verzekering, geconditioneerde en verwarmde opslagruimtes, bewakingscamera’s, inbraak- en brandalarm en staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar.  Wij nodigen u daarom uit om dit alles zelf te komen bekijken bij een vrijblijvende rondleiding.

Eurobox Self Storage omgeving Noordwijkerhout specialiseert zich in goede, betrouwbare en veilige opslagruimtes! 

Bij Eurobox Self Storage begrijpen we dat u als klant goed geïnformeerd wilt zijn over het huren van een opslagruimte. Daarom kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen of voor meer informatie over onze opslagruimtes, onze aanpak of de overige diensten die wij aanbieden in de omgeving Noordwijkerhout. Verder vindt u op onze website veel informatie over onze opslagruimtes en kunt u een indruk krijgen van onze expertise op het gebied van opslagboxen en alles wat daarbij komt kijken. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning