Opslagruimte huren in de omgeving van Katwijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in de omgeving van Katwijk

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen of misschien wel een nieuw avontuur gaat beginnen in het buitenland, dan wilt u uw eigendommen en dierbare goederen op een veilige plek opslaan. Iedereen heeft wel eens last van ruimtegebrek in huis of op kantoor en daar heeft Eurobox Self Storage een passende oplossing voor. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bij Eurobox Katwijk kunt u de mogelijkheden bekijken van (tijdelijke) opslag van uw spullen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de opslagruimte aan u te laten zien, om zo de juiste ruimte voor uw spullen te bepalen. U kunt ook op onze website de ruimtecalculator invullen om zo een goede indicatie te krijgen voor de meest geschikte ruimte voor uw spullen.

Bij Eurobox Self Storage Katwijk huurt u sinds 2005 opslagruimte!

Wij verhuren opslagruimte waarbij veiligheid, flexibiliteit, optimale service en kwaliteit voorop staan! Veiligheid staat voor alles! Bij Eurobox zijn uw waardevolle en dierbare spullen veilig opgeslagen. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage krijgt u een unieke persoonlijke toegangscode, welke toegang verleent tot het gebouw. Iedere ruimte wordt voorzien van een speciaal slot waar alleen u de sleutels van heeft. Naast de fysieke beveiliging beschikt Eurobox over diverse elektronische beveiligingssystemen. Zo zijn er bijvoorbeeld in en rond het gebouw bij Eurobox bewakingscamera’s gemonteerd. Verder beschikt elk gebouw over een brand- en inbraakalarm. Tevens worden er dagelijks controle rondes gelopen door onze medewerkers, waarbij er wordt gelet op afwijkingen en bijzonderheden. Maar niet alleen veiligheid is een van de woorden die u te binnen schiet bij een opslagruimte. Ook flexibiliteit is vereiste. Gezien de vele formaten die wij beschikbaar hebben, kunnen wij u altijd een passende opslagoplossing bieden. Wanneer uw opslagbehoefte verandert kunt u verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Wij regelen kosteloos de omzetting naar de gewenste ruimte. Mocht u de box niet meer nodig hebben, dan heeft u een opzegtermijn van slechts twee weken. Op deze manier proberen wij te voorzien in een optimale service voor onze klanten. Tevens zijn wij altijd bereid om u te helpen en te voorzien van alle informatie waar u naar op zoek bent, ook als dit verder gaat dan alleen een opslagruimte huren. Zo doen wij er alles aan om het u makkelijker te maken en zijn er veel aanvullende diensten waarmee wij u kunnen helpen. In alle opzichten proberen wij het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Meer informatie over onze opslagruimtes in omgeving Katwijk?

Eurobox Self Storage Noordwijk is gemakkelijk te bereiken via de N206 welke gelegen is naast Katwijk of via het naastgelegen bedrijventerrein 't Heen. Wanneer u meer wilt weten over onze opslagruimtes, kunt u langskomen voor een vrijblijvende rondleiding, zodat we gezamenlijk kunnen bepalen welke opslagruimte voor u geschikt is en aansluit op uw opslagbehoefte. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kijkt u dan verder op deze website. Tevens kunt u onze servicemedewerkers ook telefonisch benaderen om deskundig advies te krijgen bij de keuze van uw opslagruimte. Voor de vestiging in Katwijk kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning