• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag Katwijk

Wanneer u opslag wilt huren in Katwijk, bent u bij Eurobox Self Storage aan het goede adres. Eurobox Self Storage heeft een vestiging in Noordwijk, deze vestiging ligt tegen Katwijk aan. Eurobox Self Storage nabij Katwijk is gevestigd aan de Hooge Krocht 1 in Noordwijk. Deze vestiging kunt u vinden op het industrieterrein Klei Oost. Eurobox Self Storage is makkelijk te bereiken vanuit Katwijk, het ligt namelijk aan de afrit 't Heen van de N206. Dit is dicht bij de afrit naar het industrieterrein Klei Oost.

Flexibele opslag in Katwijk

U kunt zowel voor de korte als de lange termijn opslag huren bij Eurobox Self Storage. Met meer dan 30 verschillende formaten kunt u bij Eurobox bij Katwijk opslag op maat huren, u betaalt niet voor ruimte welke u niet nodig hebt. Door de flexibele opzegtermijn van veertien dagen bepaalt u zelf hoe lang u opslag wilt huren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Zelfstandig toegang tot opslag in Katwijk

Als huurder van een Eurobox Opslag bij Katwijk kunt u 7 dagen per week, 365 dagen per jaar zelfstandig bij uw opslag en uw goederen. U ontvangt als huurder een persoonlijke toegangscode, hiermee kunt u zelfstandig ons opslagpand in. Daarnaast ontvangt u bij aanvang van de huur alle sleutels en bent u de enige met toegang tot uw opslag. U kunt bij ons dagelijks terecht bij uw spullen van 6 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. U wordt dus nooit geconfronteerd met bijkomende kosten voor het toegankelijk maken van uw spullen, wat u bij een verhuizer wel moet betalen. Deze kosten kunnen iedere keer enorm oplopen! Naast de maandelijkse huur voor de opslag zult u bij Eurobox niet met terugkerende vaste kosten te maken krijgen. Daarmee is opslag in Katwijk huren erg goedkoop en is het een fijn idee om uw uitgaven van te voren te weten. 

Verwarmde opslagruimtes

Bij Eurobox Self Storage kunt u verwarmde opslagruimtes huren. Hierdoor staan uw spullen altijd droog en vochtvrij opgeslagen. Doordat alle opslagruimtes verwarmd en geconditioneerd zijn, blijft de luchtvochtigheid laag. Het is dan ook mogelijk om spullen zoals kleding, matrassen, meubels en andere kwetsbare goederen op te slaan bij Eurobox Self Storage. Door de verwarmde en geconditioneerde opslagruimtes hoeft u dus ook niet bang te zijn voor schimmelvorming op uw spullen. Een opslag bij Eurobox Self Storage bij Katwijk is dan ook niet te vergelijken met het huren van een garage. Een garage is vaak niet verwarmd en geconditioneerd, hierdoor is de kans op schimmelvorming op spullen zoals meubels en kleding bij het opslaan in een garage erg groot. 

Veiligheid Eurobox Self Storage

Veiligheid staat bij Eurobox Self Storage hoog in het vaandel. Het pand van Eurobox Self Storage staat 24 per dag onder camera toezicht, hierdoor is de veiligheid van uw spullen gewaarborgd. Alle huurders krijgen een persoonlijke code om het pand te betreden. Zo is Eurobox Self Storage altijd op de hoogte wie het pand betreedt en wie het pand weer verlaten heeft. Verder is elke huurder in het bezit van een uniek slot. Van dit slot heeft alleen de huurder de sleutels. Er zijn dus geen reserve sleutels of een loper in omloop. Buiten openingstijden van Eurobox Self Storage gaat het pand op het alarm. Eurobox Self Storage werkt samen met een beveiligingsbedrijf. Het personeel van dit bedrijf loopt buiten openingstijden van onze receptie regelmatig een ronde door het pand om te kijken of er ongeregeldheden zijn. Ook zij zorgen ervoor dat de veiligheid voor uw spullen wordt gewaarborgd. 

Scroll naar boven