Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Capelle a/d IJssel

Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij u opslagruimte te huur aan in Capelle aan den IJssel. Naast Capelle aan den IJssel treft u in Rotterdam een Self Storage vestiging aan waar u goedkoop opslag kunt huren. Het opslagbedrijf is goed bereikbaar via de A16, A20 en de A13, in en om het pand is ruime parkeergelegenheid en voldoende ruimte om goed te kunnen laden en lossen. Daarnaast treft u transportkarren aan voor het vervoer van uw spullen. U zult merken, uw spullen opslaan is zeer gemakkelijk en door de ruime openingstijden kunt u altijd bij uw eigen spullen.

Opslagruimte van 1m2 tot 50m² in Capelle aan den IJssel

Het Self Storage bedrijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel heeft zeer veel verschillende formaten opslagruimte te huur, u kunt al een kleine opslagruimte huren voor het opslaan van enkele dozen tot een opslagruimte met het formaat van meerdere garages! Het bepalen van het juiste formaat is zeer gemakkelijk wanneer u het ziet, onze deskundige servicemedewerkers hebben ruime ervaring in het adviseren van het formaat en kunnen dan ook met u de mogelijkheden doornemen indien u langskomt voor een vrijblijvende rondleiding. De opslagruimtes kunnen gebruikt worden voor de opslag van inboedel of als extra ruimte om thuis meer ruimte te creëren maar ook als u er zakelijk gebruik van wilt maken hebben wij de ruimte die u nodig heeft voor uw pallets, voorraad of archief.

Openingstijden en toegang tot uw opslagruimte in Capelle aan de IJssel

Een opslagruimte in het Self Storage pand in Capelle aan den IJssel is voor u als huurder dagelijks tussen 06:00 uur en 23:00 bereikbaar, u kunt onbeperkt bij uw eigen spullen en dat 7 dagen per week. Hebt u iets opgeslagen liggen bij Eurobox wat u dringend nodig heeft? Zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht worden kunt u gedurende de openingstijden zelfstandig bij uw eigen spullen met behulp van uw persoonlijke toegangscode. Heeft u vragen aan één van onze medewerkers dan kunt u op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur contact met ons opnemen. U kunt hier ook terecht voor het kopen van verhuisartikelen of het huren van transportmiddelen voor het vervoeren van uw spullen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William 

 

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William