Opslagruimte huren bij Bleiswijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren bij Bleiswijk

Als u op zoek bent naar opslagruimte in Bleiswijk hoeft u niet verder te kijken dan Eurobox Self Storage. Wij zijn al meer dan 10 jaar de specialist op gebied van opslagruimte in de westelijke randstad met vestigingen in Hoofddorp, Leiden en Noordwijk. Onze locatie in Rotterdam is voor iedereen uit Bleiswijk goed te bereiken door de nabijheid van snelwegen, provinciale wegen en openbaar vervoer. U kunt zich altijd vrijblijvend laten informeren door een van onze enthousiaste medewerkers over het huren van opslagruimte, inpakken van uw huisraad, het aanschaffen van verhuismateriaal of het huren van een vervoersmiddel. Voor vragen over specifieke behoeftes voor wat betreft opslagruimte maken wij graag tijd vrij, zodat u precies weet welke oplossing het beste bij uw situatie past. En wanneer u dan tot een keuze gekomen bent kunt u snel gebruik maken van de opslagruimte in Bleiswijk. Dat is de service die u van Eurobox Self Storage mag verwachten – iedere keer weer.

Aandacht voor opslagruimte in Bleiswijk

Als jong, ambitieus en groeiend bedrijf beperkt Eurobox Self Storage zich natuurlijk niet alleen tot de de verhuur van opslagruimte in Bleiswijk. Wij verhuren naast opslagruimte ook verhuren postbussen aan particulieren en zakelijke gebruikers en verhuren transportmiddelen zoals aanhangwagens, bestelbussen en verhuiswagens met laadklep voor zeer scherpe tarieven. Verder heeft de receptie van de vestiging bij Bleiswijk ook een zeer uitgebreide winkel met verhuismaterialen, zo verkopen wij diverse soorten dozen; verhuisdozen, boekendozen, schilderijdozen en garderobedozen. Daarnaast allerhande artikelen welke u tijdens de verhuizing en de opslag goed kunt gebruiken zoals noppenfolie, verhuisdekens en bijvoorbeeld vloeipapier. 

De beste opslagruimte, in Bleiswijk en daarbuiten

Eurobox Self Storage staat voor kwaliteit en service en daar zijn wij trots op. Onze medewerkers zijn ervaren opslagprofessionals welke u met een vriendelijke, snelle en flexibele instelling de service geven die onze klanten van ons mogen verwachten, met 'Ruimte de beste!' is niet voor niets onze slogan! Eurobox Self Storage is een familiebedrijf met inmiddels vier vestigingen, onze beste reclame is tot dusver altijd mond-tot-mond reclame van tevreden huurders geweest! Als u dus wilt weten waarom wij de beste opslagruimte van Bleiswijk en omgeving hebben bent u van harte welkom om dit met eigen ogen te bekijken. 

Neem direct contact op met Eurobox Self Storage voor meer informatie over opslagruimte huren in Bleiswijk: 0800-2226222.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William