Opslagruimte huren bij Papendrecht

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren bij Papendrecht

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Papendrecht? U bent dan bij Eurobox Self Storage in Dordrecht aan het juiste adres. Wij hebben in Dordrecht een geheel nieuwe vestiging neergezet aan de Merwedestraat 100, 3313 CS in Dordrecht. Deze vestiging ligt op nog 5 tien minuten rijden met de auto vanaf Papendrecht. Eurobox Self Storage is een dynamisch en groeiend bedrijf met vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Papendrecht dan bent u verzekerd van een veilige en goed toegankelijke opslagruimte. Doordat het pand in 2023 nieuw gebouwd is conform de nieuwste isolatienormen bent u er zeker van dat alle opslagruimtes verwarmd en geventileerd zijn. Uw spullen staan dus altijd vochtvrij opgeslagen en de kans op schimmelvorming is dan ook uitgesloten.

Flexibele opslagruimte huren in Papendrecht

Voor een flexibele opslagruimte in de buurt van Papendrecht kunt u ook bij Eurobox Self Storage in Dordrecht terecht. Bij Eurobox Self Storage heeft u de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3M³. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage hoeft u van te voren niet aan te geven hoe lang u de opslagruimte nodig heeft. U tekent een overeenkomst voor een maand welke telkens verlengd wordt met een maand totdat u de opslagruimte opzegt. Eurobox Self Storage hanteert een opzeg termijn van maar veertien dagen. Deze korte opzegtermijn is voor u als klant ideaal. Dit omdat het van te voren vaak lastig is om in te schatten hoe lang een verbouwing of verhuizing gaat duren.

Veilige opslagruimte in Papendrecht

Uiteraard is het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage. Het pand van Eurobox Self Storage is Dordrecht is daarom van alle moderne veiligheidssystemen voorzien. Alle huurders hebben zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot hun opslagruimte door middel van een persoonlijke toegangscode. Buiten deze openingstijden staat er een alarm op het pand. Uiteraard staat het pand ook onder permanente videobewaking.  Verder is elke opslagruimte voorzien van een afzonderlijk alarm. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld door de huurder zelf. Door de persoonlijke toegangscodes van alle klanten wordt er ten alle tijden geregistreerd wie er het pand betreden en wie er het pand verlaten.

Meer informatie over opslagruimte in Papendrecht

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

en Papendrecht.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Binnenkort geopend!

Adres

Merwedestraat 100
3313 CS Dordrecht

Telefoon: 0800 - 222 6 222

info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Nog niet bekend