• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte huren Papendrecht

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Papendrecht? U bent dan bij Eurobox Self Storage in Dordrecht aan het juiste adres. Wij hebben in Dordrecht een geheel nieuwe vestiging neergezet aan de Merwedestraat 100, 3313 CS in Dordrecht. Deze vestiging ligt op nog geen 5 tien minuten rijden met de auto vanaf Papendrecht. Eurobox Self Storage is een dynamisch en groeiend bedrijf met vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Papendrecht dan bent u verzekerd van een veilige en goed toegankelijke opslagruimte. Doordat het pand in 2023 nieuw gebouwd is conform de nieuwste isolatienormen, bent u er zeker van dat alle opslagruimtes verwarmd en geventileerd zijn. Uw spullen staan dus altijd vochtvrij opgeslagen en de kans op schimmelvorming is dan ook uitgesloten.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele opslagruimte huren in Papendrecht

Voor een flexibele opslagruimte in de buurt van Papendrecht kunt u ook bij Eurobox Self Storage in Dordrecht terecht. Bij Eurobox Self Storage heeft u de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3M³. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage, hoeft u van te voren niet aan te geven hoe lang u de opslagruimte nodig heeft. U tekent een overeenkomst voor een maand, welke telkens verlengd wordt met een maand, totdat u de opslagruimte opzegt. Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van maar veertien dagen. Deze korte opzegtermijn is voor u als klant ideaal. Dit omdat het van te voren vaak lastig is om in te schatten hoe lang een verbouwing of verhuizing gaat duren.

Veilige opslagruimte in Papendrecht

Uiteraard is het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen, wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage. Het pand van Eurobox Self Storage in Dordrecht is daarom van alle moderne veiligheidssystemen voorzien. Alle huurders hebben zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot hun opslagruimte door middel van een persoonlijke toegangscode. Buiten deze openingstijden staat er een alarm op het pand. Uiteraard staat het pand ook onder permanente videobewaking. Verder is elke opslagruimte voorzien van een afzonderlijk alarm. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld door de huurder zelf. Door de persoonlijke toegangscodes van alle klanten wordt er te allen tijde geregistreerd wie er het pand betreden en wie er het pand verlaten.

Scroll naar boven