Opslagruimte te huur in Gouda!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte te huur in Gouda!

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Gouda? Door een grote diversiteit van verschillende opslagruimtes hebben wij altijd een oplossing op maat voor u. Wij begrijpen dat het niet altijd even gemakkelijk is om u voor te stellen hoeveel ruimte u nodig heeft en hoe zo’n ruimte er nu uit ziet. Om het u makkelijker te maken hebben wij een ruimtecalculator op onze website staan. Wanneer u deze invult berekend de ruimtecalculator automatisch hoeveel ruimte u nodig heeft. Dit is een goed uitgangspunt voor de voor u geschikte opslagruimte. Uiteraard kunt u ook ons deskundig personeel raadplegen voor advies en bent u van harte welkom op een van onze locaties voor een vrijblijvende rondleiding. Wij geven u dan meer informatie en laten u de ruimtes zien. Vul ons contactformulier in, en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  

Multifunctionele opslagruimte nabij Gouda!

Bij Eurobox vindt u complete en multifunctionele opslagruimtes welke voor diverse doeleinden te gebruiken zijn. Zo kunt u denken aan uw bedrijfsarchieven of voorraden, uw hobbyspullen, seizoensgebonden materiaal, inboedel door een verhuizing of verbouwing, motor- of auto opslag. Kortom, voor alle goederen hebben wij een oplossing. Ook kunt u bij Eurobox een vast postadres en/of zakelijke postadres bij ons inschrijven. Met een postbus beschikt u over een correspondentieadres dat niet gekoppeld is aan uw eigen huisadres en is uw bereikbaarheid ook gegarandeerd. Tevens kunt u dit postadres gebruiken wanneer u zich wilt inschrijven bij de Kamer van Koophandel, u gebruikt dan het postadres als zakelijk vestigingsadres.

Voor een opslagruimte in Gouda bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service tegen een voordelig tarief. U kunt kiezen uit dertig verschillende formaten en u kunt zelf een box kiezen die bij uw (bedrijfs)behoefte past. Mocht het aantal goederen veranderen, kunt u verhuizen naar een andere opslagruimte die op dat moment beter aansluit bij uw behoefte. Zo betaald u niet meer dan nodig is.

Meer inlichtingen over een opslagruimte huren in Gouda

Eurobox regelt niet alleen een extra opslagruimte voor u, maar wij kunnen ook meer voor u betekenen op het gebied van verzekering, transport en verhuisartikelen. Zo kunt u er altijd voor zorgen dat uw spullen netjes van en naar de opslagruimte worden vervoerd en in de juiste verpakkingsmaterialen netjes worden opgeslagen.Wilt u meer informatie over opslagruimte huren of onze aanvullende diensten, dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen in Gouda of contact met ons op te nemen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen