• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuizen opslag

Verhuizen en opslag huren

Als u gaat verhuizen of verbouwen komt het vaak voor dat u tijdelijke opslag nodig heeft. Wanneer u deze opslag nodig heeft, kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is namelijk gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. U kunt bij Eurobox Self Storage al een opslagruimte huren vanaf veertien dagen. U hoeft bij ons niet van te voren aan te geven hoe lang u de opslagruimte nodig heeft. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. Dit is een groot voordeel aangezien het van te voren vaak moeilijk is om in te schatten hoe lang het verhuizen gaat duren. Het grootste voordeel is echter dat u te allen tijde onaangekondigd toegang heeft tot uw opslag en uw spullen daarin, dit kost u niets extra! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Verhuizen naar opslag op maat

Eurobox Self Storage biedt ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes aan. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3 m³. Mocht het zo zijn dat u een opslagruimte huurt en tussentijds verandert uw opslagbehoefte, dan is het bij Eurobox Self Storage altijd mogelijk om intern te verhuizen naar een andere opslagruimte. U kunt zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte verhuizen. Dit is uiteraard kosteloos en u kunt zo vaak als u zelf wilt verhuizen van opslagruimte. Met 7 vestigingen in de Randstad zitten wij altijd bij u in de omgeving! 

Veilige opslag voor uw verhuizing

Het is uiteraard belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen wanneer u gaat verhuizen. Eurobox Self Storage heeft de nodige veiligheidsmaatregelen genomen om te zorgen dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Zo zijn alle panden van Eurobox Self Storage voorzien van permanente camera bewaking. Elke huurder krijgt een toegangscode welke is gekoppeld aan de huurder en aan de opslagruimte welke deze huurder huurt. Door middel van deze toegangscode registreert Eurobox Self Storage wie er het pand in gaan en weer uit gaan. Verder heeft Eurobox Self Storage een beveiligingsbedrijf in de hand genomen om de veiligheid van uw spullen te waarborgen.

Openingstijden

De receptie van Eurobox Self Storage is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. Op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is, komt dit beveiligingsbedrijf regelmatig langs om een controle ronde door de panden van Eurobox Self Storage te lopen. Interesse? Boek nu gelijk een rondleiding bij een van onze ervaren opslagspecialisten: 

Scroll naar boven