• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuizen Gouda

Wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Gouda, biedt Eurobox Self Storage een goede en goedkope oplossing voor het opslaan van uw meubels. Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen is het vaak de vraag wat u in de tussentijd met uw meubels gaat doen. Bij een verbouwing staan ze vaak in de weg en wanneer u gaat verhuizen heeft u vaak tijdelijk geen plek voor uw meubels en persoonlijke spullen. Bij Eurobox Self Storage kunt u in Gouda voor het verhuizen tijdelijk een opslagruimte huren.

Opslagruimte huren tijdens het verhuizen in Gouda

Eurobox Self Storage in Gouda biedt ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes aan. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3M³. Door dit ruime aanbod is er altijd een opslagruimte beschikbaar voor ieders opslagbehoefte. Het is zelfs zo dat wanneer u een opslagruimte huurt en tussentijds verandert u opslagbehoefte, u intern kunt verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. U kunt zowel naar een kleiner formaat als naar een groter formaat verhuizen en dit kan zo vaak als u zelf wilt. Uiteraard zijn er geen extra kosten verbonden op het moment dat u wilt verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Ook in de vestiging in Gouda hanteert Eurobox Self Storage een opzegtermijn van maar veertien dagen. Door deze korte opzegtermijn zit u niet vast aan lange termijn contracten en kunt u de opslagruimte huren zo langs als u zelf wilt.

Makkelijk & snel extra ruimte

Ruimte huren, hoe werkt dat?

Kies jou locatie voor opslag
1. Kies jouw vestiging en ruimte
ruime keuze: 8 vestigingen, meer dan 30 formaten per vestiging

Vraag een offerte aan voor het opslaan van jouw spullen
2. Vraag een offerte aan
Vraag een offerte op maat aan. 

Direct contact voor het beste advies
3. Direct contact
Geen wachtrij, direct persoonlijk contact met een medewerker

Jouw opslagbox is klaar om te gebruiken
4. Jouw box staat klaar!
Veilige en schone opslagruimte direct beschikbaar

Veilige opslagruimte Gouda

Uiteraard is het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen, wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda. Het pand van Eurobox Self Storage is dan ook uitgerust met de modernste veiligheidstechnieken. Het pand staat onder permanente camera bewaking. Alle klanten hebben zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot het pand. Buiten deze tijden staat er een alarm op het pand. Verder heeft iedere opslagruimte een afzonderlijk alarm. Eurobox Self Storage werkt ook met een toegangscontrole systeem. Iedere huurder krijgt een persoonlijke toegangscode. Door middel van deze code wordt er geregistreerd wie er het pand ingaat en wie er weer uitgaat. Als laatste werkt Eurobox Self Storage samen met een erkend beveiligingsbedrijf. Dit beveiligingsbedrijf houdt een oogje in het zeil op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven