• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuiswagen Amsterdam

Eurobox Self Storage is een betrouwbare aanbieder als je goedkoop en eenvoudig een verhuiswagen met laadklep wilt huren in de buurt van Amsterdam. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een verhuizing heeft of een grote verbouwing en tijdelijk uw spullen elders dient op te slaan. Het huren van een verhuiswagen kan dan echt een uitkomst zijn.

Eurobox heeft een goed onderhouden verhuiswagen met laadklep voor de verhuur beschikbaar, waar u geen omkijken naar heeft tijdens het verhuizen. Bij de huur van de verhuiswagen zijn 6 verhuisdekens, 3 spanbanden en een meubelhondje inbegrepen, zodat u uw spullen gemakkelijk en veilig kunt vervoeren. Desgewenst kunnen wij u ook nog voorzien van andere verhuisartikelen. Eurobox heeft een uitgebreid assortiment aan verhuisartikelen waaronder verhuisdozen, meubelhoezen, matrashoezen en nog veel meer tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kortom wij kunnen u veel meer bieden dan een traditioneel verhuurbedrijf! Een verhuiswagen kunt u bij ons op een eenvoudige wijze huren voor een dag of meerdere dagen. Indien gewenst is langere periode bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de voorwaarden. Als u direct eenvoudig een reservering voor de huur van de verhuiswagen wenst te plaatsen, is dit uiteraard ook mogelijk.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Gratis bewaakt parkeren bij Eurobox

Tijdens gehele huurperiode van de verhuiswagen kunt u gratis parkeren bij Eurobox. Het is uiteraard makkelijk om een verhuurbedrijf in Amsterdam te vinden als je een verhuiswagen wilt huren, maar deze verhuurbedrijven zijn meestal veel duurder en hebben vaak een beperkte hoeveelheid parkeerruimte, doordat ze zelf al hun bestelbussen en verhuiswagens kwijt moeten op het terrein. Hierdoor wordt u gedwongen te parkeren op openbaar terrein waarbij u onnodig hoge parkeerkosten dient te betalen. Wij kunnen ons goed voorstellen als u de verhuiswagen huurt dat u dan de verhuizing met meerdere personen wilt uitvoeren en waarschijnlijk dan met meerdere auto's naar ons toekomt. U heeft het immers tijdens een verhuizing al druk genoeg zodat u niet ook nog over gezamenlijk vervoer wilt nadenken. Bij Eurobox hebben wij een beveiligd buitenterrein met circa 30 parkeerplaatsen waarbij u indien nodig tijdens de gehele huurperiode van de verhuiswagen gratis en bewaakt kunt staan.

Wilt u snel en eenvoudig een goedkope verhuiswagen huren bij Eurobox?

Deze behoefte kan Eurobox perfect voor u invullen. Het huren van een verhuiswagen bij Eurobox is ook nog eens in een handomdraai geregeld! Onze verhuiswagen is uitstekend onderhouden en verkeerd technisch in perfecte staat. Wij kunnen u verzekeren dat u het beste vervoer huurt voor de beste prijs om uw dierbare spullen te verhuizen. U mag de verhuiswagen besturen met rijbewijs B en de cabine biedt ruimte aan 3 personen. De verhuiswagen is uitermate geschikt voor de verhuizing van uw bedrijfsvoorraad, archief en het vervoer van goederen die op pallets staan. Maar ook als u thuis aan het verbouwen bent en u uw huisraad niet wenst te beschadigen en stofvrij wilt houden kan het tijdelijk verhuizen en opslaan van uw spullen uitkomst bieden.

Goedkope opslagruimte vlakbij Amsterdam

Opslaan van uw spullen is overigens ons specialisme en kunnen wij dan ook perfect voor u invullen. Wij onderscheiden ons voornamelijk van Self Storage bedrijven uit Amsterdam in de prijs, ruime aanbod, extreme hoge mate van beveiliging, gratis verzekering en uitstekende service. Voor het huren van een opslagruimte bent u bij Eurobox ook echt aan het juiste adres. Niet alleen beschikken we over een uitgebreid aanbod van opslagruimtes, maar ook hebben we alles op het gebied van motoropslag, postbus-verhuur en verkoop van verhuisartikelen.

Heeft u door het lezen van bovenstaande interesse gekregen in het huren van een verhuiswagen? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer simpelweg meteen via onze website: 

Scroll naar boven