• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuiskosten

Eurobox werkt al jarenlang samen met ervaren verhuisspecialisten waardoor u bij Eurobox terecht kunt voor zowel de tijdelijke opslag van uw inboedel als de verhuizing. U kunt bij Eurobox uw verhuiskosten zelf bepalen doordat u zelf bepaalt hoeveel diensten en mankrachten u in wilt huren. Als extra service brengt Eurobox u in contact met deze verhuisspecialisten zonder daarvoor provisie of commissie in rekening te brengen.

Vrijblijvende offerte verhuiskosten

Of u nu zelf verhuist, of u wilt gebruik maken van een ervaren verhuisspecialist, wij kunnen iedereen een maatoplossing bieden. Laat u tijdig informeren door een van de verhuisadviseurs over de mogelijkheden en diensten van de verhuizer. De verhuisadviseurs komen gratis en vrijblijvend bij u langs om samen met u de verhuissituatie te beoordelen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan ontvangt u een offerte van de verhuiskosten.

 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Alles voor uw verhuizing

Verhuismateriaal

U heeft een of meerdere grote meubelstukken die niet of nauwelijks langs de trap of via de beschikbare lift in het gebouw naar boven of beneden verplaatst kunnen worden. Trappen, muren en uw dierbare meubels kunnen beschadigen. Dit hoeft niet als u een verhuislift inhuurt. U verhuist sneller, veiliger, nagenoeg zonder moeite en met een minimale kans op schade. Daarnaast maken de verhuizers gebruik van diverse professionele verhuismaterialen zoals: meubelhondjes, rolcontainers, verhuisdekens, steekkarren, spanbanden, bankhoezen, garderobedozen etc. om uw spullen veilig, snel en efficiënt te kunnen verhuizen.

Verhuiswagen

Omdat geen enkel huishouden gelijk is en daarom ook geen enkele verhuizing en bijbehorende verhuiskosten gelijk zijn, kunt u beschikken over diverse verhuiswagens. Voor een kleine verhuizing bijvoorbeeld een 15 m3 wagen en voor de grotere verhuizing kunt u zelfs beschikken over een 100 m3 combinatie. Uiteraard betreft het hier goed onderhouden en modern materiaal. Indien van toepassing kunnen zij ook de nodige  parkeervergunningen voor u regelen en de omwonenden inlichten.

Scroll naar boven