• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisdozen kopen Leiden

Waar verhuisdozen in Leiden kopen?

Veel inwoners van Leiden zijn op zoek naar een goed adresje om verhuisdozen te kopen. Sinds 2012 kunt u als Leidenaar op de Rooseveltstraat in Leiden verhuisdozen kopen bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage verhuurt opslagruimte en onze verhuisdozen worden vaak gebruikt tijdens verhuizingen; wij zijn dus ervaren adviseurs voor uw verhuisartikelen. Vanuit deze ervaring adviseren wij u om te kiezen voor professionele verhuisdozen, waarbij u geen tape nodig heeft. Een A-kwaliteit verhuisdoos scheelt een hoop ergernis en belangrijker: het voorkomt schade aan uw eigendommen. Wist u dat deze professionele verhuisdozen ongeveer even duur zijn als die van de bouwmarkt, die van beduidend mindere kwaliteit zijn? U koopt verhuisdozen bij Eurobox per stuk of iedere gewenste hoeveelheid, uiteraard krijgt u van ons een voordeligere prijs voor de verhuisdozen als u er meer aanschaft.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Waarom A kwaliteit verhuisdozen kopen in Leiden

U kunt natuurlijk de ultra goedkope verhuisdozen kopen bij grootwinkelketens, dit scheelt uiteraard in uw portemonnee. Maar tijdens een verhuizing ontdekt u al gauw dat de kwaliteit enorm te wensen overlaat, de handvatten breken af en de bodem begeeft het. Daarnaast dient u ook rollen tape aan te schaffen om de doos bij elkaar te houden. Naast irritatie levert het vaak ook gewoon schade op. De Eurobox verhuisdozen hebben geen tape nodig, zijn van dubbel kartons met een verstevigingsband en voorzien van een auto-lock bodem. Wist u overigens dat u onze verhuisdozen na gebruik weer in kunt vouwen, waardoor ze amper ruimte in nemen en u ze met een gerust hart meerdere verhuizingen kunt gebruiken? Duurzamer en daarmee dan op de lange termijn zeker voordeliger.

Verhuisdozen kopen en thuisbezorgen in Leiden

U kunt via onze website helaas geen verhuisdozen kopen en thuis laten bezorgen, wel kunt u verhuisdozen bij ons klaar laten zetten en ophalen op een moment dat het u goed uitkomt. Onze shop is zes dagen per week geopend en uiteraard zullen wij u een handje helpen bij het inladen van de verhuisdozen. Wilt u verhuisdozen bestellen bij ons? Bekijk hier ons assortiment verhuisdozen en toebehoren.

Scroll naar boven