• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisdozen kopen in Rotterdam

Goede verhuisdozen kopen kunt u in Rotterdam bij Eurobox Self Storage. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Noord aan de Frobenstraat 25 en hebben een volledig assortiment van de beste kwaliteit verhuisdozen, waaronder garderobedozen, schilderijdozen en boekendozen. Maar ook andere verhuisartikelen dan verhuisdozen bieden wij te koop aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan matrashoezen, stoelhoezen, bankhoezen, afdekfolie, inpakpapier (ook wel vloeipapier), noppenfolie, vakverdelingen voor glazen en verhuisdekens. U kunt ons volledige assortiment verhuisartikelen bekijken op onze website: 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Verschil in kwaliteit verhuisdozen welke te koop zijn in Rotterdam

Er zitten enorme verschillen in de kwaliteit van te koop aangeboden verhuisdozen bij de diverse verkopende partijen, Eurobox verkoopt uitsluitend A-kwaliteit verhuisartikelen en dat voor scherpe prijzen. De Eurobox verhuisdozen zijn voorzien van meerdere lagen karton, verstevigingsband en stevige handvatten. De bodem is dubbel uitgevoerd waardoor deze zeer solide en betrouwbaar is. De verhuisdozen die wij te koop hebben in Rotterdam zijn voorzien een auto-lock bodem, dat betekent dat u met één simpele beweging de verhuisdoos gebruiksklaar maakt. Ook het terugvouwen van de verhuisdoos gaat zeer eenvoudig, waardoor u ze gemakkelijk kunt opbergen en meermalen kunt gebruiken. Voor onze verhuisdozen heeft u geen ingewikkelde vouwinstructies of tape nodig. Als u verhuisdozen koopt, waar u tape voor nodig heeft, dan weet u dat u de verkeerde verhuisdozen heeft gekocht. U krijgt overigens van ons een goedkopere prijs voor verhuisdozen als u deze bij ons per setje van 10 stuks aanschaft.

Afmetingen van de verhuisdozen te koop in Rotterdam

Eurobox verkoopt verhuisdozen in Rotterdam in 2 afmetingen, verhuisdozen en boekenverhuisdozen. De breedte en lengte van beide soorten verhuisdozen is 48,5 x 32 cm, de hoogte van de verhuisdozen verschilt, de boekendozen zijn 23,2 cm hoog, de verhuisdozen zijn 36 centimeter hoog. Het verschil in hoogte van 13 centimeter zorgt er voor dat u boekendozen goed vol kunt laden, dit komt de stevigheid ten goede. Een halfvolle boekendoos is instabieler bij het stapelen. Dit reduceert dan ook gelijk de oppervlakte die u nodig heeft als u de verhuisdozen gaat opslaan in een opslagruimte. Wist u dat u op slechts één vierkante meter opslagruimte op een normale wijze 30 verhuisdozen en 2 schilderijdozen kunt opslaan? En dat er gemiddeld tussen de 30-60 verhuisdozen nodig zijn bij verhuizingen? Wilt u nog meer tips van ons voor het inpakken, verhuizen en opslaan van uw goederen? Bekijk alle verhuisartikelen hier

 

Scroll naar boven