• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisdozen kopen in Hoofddorp

Bent u op zoek waar u verhuisdozen in Hoofddorp kunt kopen van een uitstekende kwaliteit? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Wij als opslagspecialist weten als geen ander hoe u uw eigendommen op moet slaan in verhuisdozen. Wij verkopen uitsluitend verhuisdozen van a-kwaliteit welke internationale verhuisbedrijven ook gebruiken.

Meerdere formaten

Wij hebben verhuisdozen in 2 formaten, de reguliere verhuisdoos met afmetingen: 48,5 cm. x 32 cm. x 36 cm (L x B x H). En de boekenverhuisdoos ook wel zware spullen verhuisdoos genoemd, deze heeft de volgende afmetingen: 48,5 cm. x 32 cm. x 23,2 cm (L x B x H). Daarnaast hebben wij speciale verhuisdozen, zoals de garderobedoos, tv-doos en schilderijdozen. Tevens hebben wij een vakverdeling in het assortiment, waarmee u uw verhuisdoos kunt gebruiken voor het eenvoudig en beschermd verhuizen van uw glaswerk/servies.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Goedkope verhuisdozen in Hoofddorp kopen.

Bij Eurobox Self Storage Hoofddorp aan de Parellaan 2 kunt u professionele verhuisdozen kopen per set voor dezelfde prijs als verhuisdozen van de bouwmarkt van beduidend mindere kwaliteit. Wij gaan voor kwaliteit en bieden u dan ook géén b-kwaliteit. Zo zijn al onze verhuisdozen verstevigde auto-lock dozen, u hoeft ze dus niet zelf in elkaar te vouwen en belangrijker u heeft ook geen tape nodig om ze verhuisklaar te maken. De dozen kunt u na gebruik weer samenvouwen en hergebruiken.

Naast verhuisdozen verkopen wij een volledig assortiment verhuismateriaal in Hoofddorp!

Het is handig om te weten dat wij naast verhuisdozen ook andere verhuisartikelen verkopen in Hoofddorp; zo verkopen wij verhuisdekens, inpakpapier, vloeipapier en noppenfolie om uw eigendommen netjes voor het verhuizen in te kunnen pakken. Daarnaast hebben wij hoezen om uw inboedel te beschermen tijdens verhuizing en opslag. In ons assortiment vind u onder andere stoelhoezen, bankhoezen, afdekfolie en matrashoezen voor 1 persoonsmatrassen en matrashoezen voor 2 persoonsmatrassen.

Ruime voorraad

Wij hebben de meeste verhuisartikelen ruim voldoende op voorraad. Wilt u meer informatie of verhuisdozen kopen dan kunt u 6 dagen in de week bij onze receptie terecht; onze medewerkers zijn zeer ervaren en hebben nog een paar goede verhuistips voor u in huis! Neem gerust contact op met ons via 023-5579911 of via het contactformulier.

Scroll naar boven