• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisdozen kopen in Gouda

Bent u op zoek naar een adres om goede en betaalbare verhuisdozen te kopen in Gouda? In onze vestiging in Gouda aan de Groningenweg kunt u goedkoop verhuisdozen kopen. De Eurobox verhuisdozen zijn versterkt, dubbelwandig en duurzaam. Tevens zijn het auto-lock dozen: met één simpele handeling is de Eurobox verhuisdoos gereed voor gebruik. Ze hoeven niet geplakt te worden, waardoor u de dozen eenvoudig weer kunt opvouwen en hergebruiken voor de volgende verhuizing of gebruik.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Boekendozen en verhuisdozen te koop

Wij hebben 2 soorten verhuisdozen te koop in Gouda, de boekendoos en de standaard verhuisdoos. Om de opslagruimte optimaal te benutten raden we een combinatie van zowel de  boekendoos als de verhuisdoos aan. Zware spullen en natuurlijk boeken verpakt u bij voorkeur in een boekendoos. Wist u dat er per meter boekenplank ongeveer 2 boekendozen nodig zijn? U kunt bij ons verhuisdozen per stuk kopen; koopt u ze in een setje van 10 dan krijgt u een korting. 10 verhuisdozen van Eurobox zijn qua prijs gelijk aan de bouwmarkt, de kwaliteit van onze dozen is echter vele malen beter!

Kwaliteit en duurzaamheid van ons assortiment verhuisdozen staat centraal. Onze dozen worden vertrouwd en gebruikt door professionele verhuisbedrijven. Eurobox verhuisdozen zijn wit van kleur met aan de zijkant ons logo, op de bovenzijde kunt u een etiket plakken of noteren wat er in de doos zit. Op de zijkant heeft u genoeg ruimte om de verhuisdozen te nummeren. Wij adviseren u om de dozen te nummeren en te noteren welke doos in welke ruimte van het huis thuis hoort, zo maakt u uw verhuizing overzichtelijker. Op deze wijze kunt u op een geordende manier uw verhuisdozen inpakken, ordenen en uitsorteren per kamer. Mocht u voor uw verhuizing of verbouwing dus verhuisdozen in de buurt van Gouda zoeken, dan kunt u bij ons terecht. Onze verhuisdozen zijn altijd op voorraad.

Assortiment verhuisartikelen

Naast de dozen hebben wij een uitgebreid assortiment verhuisartikelen. U kunt bij Eurobox Gouda ook terecht voor o.a. schilderijdozen, tv-dozen, garderobedozen en een vakverdeling om ordentelijk glazen in een doos op te slaan. Uiteraard hebben wij ook inpak- en verpakkingsmateriaal om uw spullen veilig in te kunnen pakken. Inpakpapier per baal van 100 stuks, noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd in meerdere formaten, krimpfolie, verhuisdekens maar ook touw en tape behoren tot ons standaard assortiment verhuisartikelen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment hoezen, van bankhoes, stoelhoes tot matrashoes kunt u aan de Groningenweg in Gouda kopen, zonder dat u een opslagruimte hoeft te huren.

We zien u graag langskomen op onze vestiging in Gouda om uw verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken met onze verhuisdozen en verhuisartikelen! Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

Scroll naar boven