• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Wikkelfolie

Wikkelfolie ook wel stretchfolie genoemd wordt vaak gebruikt bij verhuizingen voor het bij elkaar houden van items. U kunt hierbij denken aan het dichthouden van kastdeuren en lades door de kast te omwikkelen met wikkelfolie. Maar ook het sealen van dozen en pallets. Door een pallet in te sealen krijgt de lading tijdens het transport extra stevigheid. Voor het gebruiksgemak van de wikkelfolie verkopen wij een handwikkelaar, deze dient u los aan te schaffen. 

Eigenschappen:
Wikkelfolie is rekbaar, daardoor kunt u het om goederen en dozen heen wikkelen en zal het van zichzelf aantrekken.  

Toepassing:
Vervoer uw spullen zorgvuldig met onze wikkelfolie. Zo voorkomt u dat uw spullen tijdens het transport beschadigd raken. Wikkelfolie kunt u gebruiken om dozen te verstevigen of om zaken bij elkaar te houden. Ook het omwikkelen van een kast werkt ideaal om deurtjes en lades gesloten te laten tijdens het vervoer. Goederen waarop krassen kunnen ontstaan kunt u omwikkelen om krassen tegen te gaan.

Afmetingen:
Een rol wikkelfolie is 250 meter lang,  100 mm. breed en de dikte 0,020 mm. 

Wikkelfolie kopen?

Wikkelfolie is bij al onze vestigingen verkrijgbaar. De shop is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 geopend en zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste verhuismaterialen.

____________
Prijs 3,30

 

Scroll naar boven