Verhuisdoos

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Verhuisdoos

Deze professionele verhuisdoos is zeer stevig en gebruiksvriendelijk. De verhuisdoos is zeer gemakkelijk in en uit elkaar te vouwen met een vloeiende beweging. Na het vullen sluit u de verhuisdoos eenvoudig door middel van de sluitdeksel en is de verhuisdoos klaar voor transport. Als de doos weer op de bestemming is uitgepakt vouwt u de doos eenvoudig weer in tot een ruimtebesparend pakket. En heeft u de verhuisdoos nogmaals nodig dan heeft u deze in een handomdraai weer in elkaar. 

Eigenschappen:

Dubbelkartons verstevigde verhuisdoos met handgrepen en auto-lock bodem waardoor u geen tape nodig heeft en de bodem niet open kan gaan. 

Toepassing: 

In de Eurobox verhuisdoos kunt u al uw losse items netjes verpakken en vervoeren zonder dat ze schade oplopen. De verhuisdozen zijn van zeer sterke kwaliteit waardoor u ze ook eventueel kunt gebruiken voor zware spullen. 

Afmetingen:

De afmeting van de verhuisdoos is 48.5 x 32 x 36 cm. 

Verhuisdoos kopen? 

Eurobox heeft in alle vestigingen altijd een grote voorraad verhuisdozen op voorraad, u kunt een verhuisdoos kopen in de shop, de openingstijden van de shop zijn als volgt: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

€ 3,25