• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Tapedispenser

Met een tapedispenser breng je gemakkelijk verpakkingstape aan op al je verpakkingen!

Het sluiten van de dozen wordt in een handomdraai geregeld. Eenvoudig om kartonnen dozen en verpakkingen dicht te plakken en u maakt efficiënter gebruik van uw rol tape. Door de tanden op de tapedispenser snijdt u makkelijker de tape af en dat scheelt u ergenis en tijd met inpakken van uw dozen of andere verpakkingsmaterialen.

We leveren deze ergonomische tape dispenser in kunststof en het beschikt over een handige tape rem. Hiermee kan je zelf de afrolweerstand van de tape bepalen!

Met deze ergonomische tape dispenser sluit u dus gemakkelijk alle verpakkingen!

Materiaal tape dispenser:
Deze tape dispenser is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en een scherp kartelmes om de tape af te snijden. Daarnaast heeft hij een tape rem. Omdat het mes statisch is, zorgt u ervoor dat de tape na het snijden perfect in positie is om de volgende verpakking dicht te tapen.

Met de taperem bepaalt u zelf met hoeveel weerstand de rol afrolt. Wilt u lichte afrol of juist wat zwaarder afrol, door middel van de instelschroef op de rem kunt u dit zelf naar wens aanpassen. Zo zorgt u ervoor dat de tape nooit te licht afrolt!

Alle voordelen op een rijtje:
Deze tape dispenser:

  • Is te bedienen met één hand: wel zo gemakkelijk;
  • Heeft een ergonomische handgreep;
  • Heeft een tape rem: u bepaalt zelf hoe licht (of zwaar) de tape afrolt;
  • Is voorzien van een scherp kartelmes om de tape af te snijden.

De tape dispenser is onmisbaar bij het afsluiten van grote hoeveelheden kartonnen dozen en met dit handige hulpmiddel plak je veel sneller en netter en eenvoudiger.  Bovendien is de tape dispenser sterk én comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik, mede dankzij de ergonomische handgreep en het afgeschermde mes.

De tapedispenser is bij al onze vestigingen te koop voor een bedrag van € 10.50.

____________
Prijs 10,50

 

Scroll naar boven