• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Stelling

Met de stellingen kunt u uw spullen netjes en overzichtelijk opslaan in uw opslagruimte. De stellingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunt u huren en/of kopen. U kunt de stellingen voor meerdere toepassingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor uw archief. Uw opslagcapaciteit kan met de stellingen optimaal benut worden.

Eigenschappen:
De stellingen van Eurobox zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal.

Toepassing:
De legbordstellingen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw opslagcapaciteit. Wanneer u bijvoorbeeld uw archief wilt opslaan, kunt u de stellingen gebruiken zodat u goed de hoogte van de ruimte ook gebruikt. Of u kunt natuurlijk andere spullen in de stellingen zetten, wellicht bedrijfsvoorraden of spullen die kwetsbaar zijn en die u niet goed kunt stapelen. De stellingen bieden uitkomst voor verschillende spullen.

Afmetingen:
De stellingen van Eurobox zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Als u bijvoorbeeld 2 maal 4 meter stelling wilt plaatsen, heeft u tweemaal 1 meter basis stelling en tweemaal 3 meter aanbouwstelling nodig. De stellingen zijn ook te verkrijgen in verschillende stellingdieptes. Zo kunt u kiezen uit 30, 40 en 50 cm stellingdiepte.

Stellingen kopen? 

De stellingen van Eurobox Self Storage zijn leverbaar in diverse afmetingen en hoogtes; neemt u contact op zodat wij voor u een offerte op maat kunnen laten opmaken. De offerte voor de stellingen kunt u bij alle vestigingen van Eurobox Self Storage aanvragen.

____________
Prijs op aanvraag

 

Scroll naar boven