• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

5 meter Noppenfolie

Noppenfolie is uitermate geschikt voor het verpakken van breekbare spullen tijdens een verbouwing of verhuizing, maar ook voor langdurige opslag. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjes plastic of bubbel wrap genoemd en wordt gebruikt voor inpakwerk. Noppenfolie is schokwerend omdat het is opgebouwd uit talloze luchtnoppen en fungeert daardoor als schokdemping en vangt zo alle schokken en trillingen op.

Toepassing:
Wanneer u uw spullen wilt vervoeren naar een nieuwe woning of naar een opslagruimte is het verstandig om de kwetsbare voorwerpen, zoals servies, antieke meubels etc. te verpakken met noppenfolie. Wij verkopen verschillende maten noppenfolie, zodat u altijd de juiste maat noppenfolie heeft voor uw waardevolle spullen. Ideaal beschermingsmateriaal voor uw kwetsbare meubelstukken zoals TV, schilderijen, spiegels en lampen.

Afmetingen:
Noppenfolie, ook wel luchtkussenfolie, op rol met een lengte van 5 meter, breedte 100 cm.

5 meter Noppenfolie kopen?

Wij hebben de noppenfolie beschikbaar voor €5,50 per stuk. De noppenfolie is bij al onze vestigingen in voorraad en hebben wij in verschillende formaten. De shop is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 geopend en zaterdags van 10:00 tot 16:00.

____________
Prijs 5,50

 

Scroll naar boven