• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inpakpapier

Inpakpapier is erg handig wanneer u gaat verhuizen en uw spullen netjes wilt opruimen. Inpakpapier kunt u gebruiken om allerlei spullen mee in te pakken, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor glazen, vazen, porselein of aardewerk.

Eigenschappen:
Inpakpapier is van vloeipapier gemaakt, dit is een papiersoort welke krassen voorkomt en ook uitstekende vochtopnemende kwaliteiten heeft.  

Toepassing:
Verpak uw spullen zorgvuldig met onze vellen inpakpapier. Zo voorkomt u dat uw spullen tijdens een verhuizing, opslag of transport beschadigd raken. Inpakpapier werkt ideaal als tussenlegger voor borden en schalen, maar ook voor het verpakken van andere spullen, zoals onder andere zilvergoed, vazen en beelden. Goederen waarop krassen kunnen ontstaan kunt u ook gemakkelijk verpakken met inpakpapier.

Afmetingen:
Een pak inpakpapier bevat 100 vellen. Afmetingen per vel: 60 x 40 cm.

Inpakpapier kopen?

Om uw spullen netjes te verpakken is inpakpapier onmisbaar. Een tip is wanneer u bijvoorbeeld servies wilt inpakken om onder in de verhuisdoos een paar proppen van inpakpapier te maken, zodat er een verende laag ontstaat. En wanneer het servies ook is ingepakt in papier om de gaten op te vullen met proppen inpakpapier. Inpakpapier is bij onze vestigingen verkrijgbaar. De shop is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 geopend en zaterdags van 10:00 tot 16:00. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste verhuismaterialen.

____________
Prijs 2,80

 

Scroll naar boven