• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garderobedoos

Berg uw kledingstukken tijdens (langdurige) opslag of bij een verhuizing veilig op in een garderobedoos. Deze garderobedoos voorkomt dat uw kledingstukken vuil worden of gekreukt raken, daarnaast bespaart u veel tijd, u hangt het rechtstreeks vanuit de kledingkast in uw garderobedoos. Ideaal voor pakken, jurken, overhemden, maar ook als opberg doos voor bijvoorbeeld uw winterkleding. In de garderobedoos is een kledingstang bevestigd waar u uw kleding netjes aan kunt ophangen. Als extra veiligheid zit er een bescherming over de kledingstang zodat de kleerhangers tijdens het transport op hun plek blijven en niet van de stang af kunnen vallen. 

Eigenschappen:
De garderobedoos is voorzien van een roede waarmee u uw kleding net als in een kast kunt ophangen door gebruik te maken van kleerhangers. Aan de voorkant kunt u de doos openklappen waardoor u de kledingstukken makkelijk op de roede kunt hangen. De garderobedoos bestaat uit dubbellaags karton en is voorzien van handgrepen zodat u de doos gemakkelijk kunt optillen en dragen.

Afmetingen:
De garderobedoos is tijdelijk in 2 afmetingen verkrijgbaar: 

  • 133 x 60 x 51 cm.
  • 102 x 48,5 x 48,5 cm. 

Garderobedoos kopen?

De garderobedoos inclusief roede koopt u bij Eurobox Self Storage al voor €12,50. De shop is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 geopend en zaterdags van 10:00 tot 16:00. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste verhuismaterialen.

____________
Prijs 12,50

 

Scroll naar boven