• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Boxverlichting

Met de Eurobox oplaadbare boxverlichting is uw ruimte optimaal verlicht, zodat u goed overzicht kunt houden en de mogelijkheid heeft om lichte werkzaamheden, zoals sorteren of verzenden van artikelen, uit te voeren.

Eigenschappen:
Eurobox boxverlichting is met 2 standen instelbaar met 60 of 120 led lampjes, voor het door u gewenste lichtvolume. Het is een langwerpige lamp welke met magneten of met een haak te bevestigen is. De boxverlichting is oplaadbaar en kan opgeladen worden op netspanning of met de bijgeleverde autolader van 12 volt.

Toepassing:
De boxverlichting kan gebruikt worden voor meerdere toepassingen. Uiteraard is hij geschikt voor gebruik in uw opslagruimte. Naast de verlichting die aanwezig is op de gangen, kunt u extra licht creëren in uw box met de boxverlichting. Zo kunt u gemakkelijk uw spullen opslaan of lichte werkzaamheden uitvoeren. Ook is de boxverlichting makkelijk in uw garage, kelder of op zolder.

Afmetingen:
Eurobox boxverlichting heeft een afmeting van 104 x 5 cm en is via een knopje aan/uit te zetten en u kunt naar keuze switchen tussen 60 of 120 ledlampjes.

Boxverlichting kopen?

Boxverlichting hebben wij altijd op voorraad; u kunt de oplaadbare boxverlichting kopen in de shop bij alle vestigingen van Eurobox Self Storage.

____________
Prijs 85,00

 

Scroll naar boven