• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Boekendoos

Deze sterke boekendoos heeft u in een handomdraai in elkaar. Druk de zijkanten naar elkaar toe en de doos is klaar om gevuld te worden. Na het vullen vouwt u eenvoudig de sluitdeksels in elkaar, u heeft geen tape nodig om de boekendoos te sluiten. De boekendoos is voorzien van versterkte handgrepen om goed te kunnen tillen. Dankzij het compacte formaat kunt u deze gemakkelijk opstapelen.  

Eigenschappen:
De boekendoos is extra stevig doordat er gebruik is gemaakt van dubbellaags karton met een verstevigingsband en dubbele auto-lock bodem.

Toepassing:
In deze boekendoos kunt u al uw boeken netjes opslaan en vervoeren zonder dat ze schade oplopen. De boekendozen zijn van sterke kwaliteit waardoor u ze ook eventueel kunt gebruiken voor andere zware spullen. Door het eenvoudige systeem hoeft u de boekendoos niet af te sluiten met plakband of tape. Zo kunt u de boekendozen zo vaak gebruiken als u maar wilt.

Afmetingen:
De afmeting van de boekendoos is 48,5 x 32 x 23,2cm. Deze boekendozen zijn ook uitermate geschikt voor archivering.

Boekendoos kopen?

Eurobox heeft in alle vestigingen altijd boekendozen op voorraad; u kunt een boekendoos kopen in de shop; de openingstijden van de shop zijn als volgt: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.
____________
Prijs 3,15

Scroll naar boven