• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

2 persoons matrashoes

Wilt u uw matras (tijdelijk) opslaan of gaat u verhuizen, bescherm deze dan in een 2 persoons matrashoes. Een goede nachtrust is erg belangrijk. En op sommige momenten hebben we meer slaap nodig dan op andere momenten. Bijvoorbeeld wanneer u aan het verhuizen of verbouwen bent. Vaak heeft u dan al genoeg aan uw hoofd en wanneer de verhuizing/verbouwing erop zit, wilt u weer op een schoon matras kunnen slapen. Ook tijdens een verhuizing, verbouwing of tijdens transport is het belangrijk dat uw matrassen beschermd zijn tegen beschadigingen. U kunt dit doen door uw matras te beschermen met een matrashoes. Zo is uw matras netjes ingepakt en beschermd tegen beschadiging en vuiligheid. Ook als u uw matras voor langere tijd wilt opbergen, is het extra handig om onze 2 persoons matrashoes aan te schaffen.

Toepassing:
Als u gaat verbouwen of verhuizen wilt u in ieder geval uw slaapplek schoon en stofvrij houden. Op het moment dat u uw matras wilt opslaan of beschermen kunt u heel gemakkelijk een 2 persoons matrashoes om uw matras heen doen. Zo wordt uw matras optimaal bescherm tegen vocht, stof en vuil.

Afmetingen:
De 2 persoons matrashoes heeft een afmeting van 260 x 180 cm en is geschikt voor zowel dunne als voor dikke matrassen.

2 persoons matrashoes kopen?

Wij hebben de matrashoes 2 persoons beschikbaar voor €3,80 per stuk. De matrashoes is bij al onze vestigingen in voorraad. 

____________
Prijs 3,80

 

Scroll naar boven