• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

10 Boekendozen

Goede kwaliteit boekendozen, geschikt voor al uw boeken en eventuele andere zware spullen. Wanneer u veel boeken of zware spullen heeft, kunt u de boekendozen in een voordeelverpakking van tien bij ons kopen. Zo weet u zeker dat u genoeg dozen in huis heeft en profiteert u ook nog eens van een leuke korting. De boekendozen zijn gebundeld en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Eigenschappen:
De boekendozen van Eurobox Self Storage zijn van goede en sterke kwaliteit. De dozen zijn gemaakt van dubbellaags karton en hebben een extra versteviging in de draagband. De dozen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, het heet ook wel de twee seconden doos! U hoeft alleen de zijkanten naar elkaar toe te drukken en de boekendoos is klaar voor gebruik.

Toepassing:
In deze boekendozen kunt u al uw boeken netjes opslaan en vervoeren zonder dat ze schade oplopen. De boekendozen zijn van sterke kwaliteit waardoor u ze ook eventueel kunt gebruiken voor andere zware spullen. Door het eenvoudige systeem hoeft u de boekendoos niet af te sluiten met plakband of tape. Zo kunt u de boekendozen zo vaak gebruiken als u maar wilt.

Afmetingen:
De afmetingen van de boekendoos is 48,5 x 32 x 23,2cm.

Boekendozen kopen?

Eurobox heeft in alle vestigingen altijd boekendozen op voorraad; u kunt een boekendoos kopen in de shop, de openingstijden van de shop zijn als volgt: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

____________
Prijs 28,00

 

Scroll naar boven