• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Tijdelijke opslag Gouda

Bij Eurobox Self Storage in Gouda kunt u terecht, wanneer u tijdelijke opslag wilt huren. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van tijdelijke opslagruimtes. Na vestigingen te hebben geopend in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom is de vestiging in Gouda de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of wanneer u thuis te weinig opslagruimte heeft, dan is het huren van een tijdelijke opslag bij Eurobox Gouda ideaal.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele huurtermijnen voor tijdelijke opslag in Gouda

Eurobox Self Storage verhuurt tijdelijke opslag vanaf 14 dagen tot jaren. Wij hanteren een opzegtermijn van maar veertien dagen. U zit dus niet vast aan lange termijn contracten voor uw tijdelijke opslag bij ons. De prijs van de tijdelijke opslagruimte is niet duurder als u deze korter of langer huurt. Wij bieden u ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes aan. Door dit ruime assortiment aan opslagruimtes is er altijd een opslagruimte voor uw opslagbehoefte. Mocht u een opslagruimte huren en u heeft tijdelijk of permanent een ander formaat opslagruimte nodig, dan kunt u intern altijd verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte en dat kan zo vaak als u zelf wilt. Uiteraard zijn er geen extra kosten aan verbonden, wanneer u verhuist naar een grotere of een kleinere opslagruimte. U heeft zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Er zijn geen restricties aan verbonden hoe vaak u bij uw opslagruimte mag.

Veilige tijdelijke opslagruimte in Gouda

Uiteraard is het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen bij Eurobox Self Storage in Gouda. Het pand van Eurobox Self Storage is daarom uitgerust met de modernste veiligheidsmaatregelen. Zo is elke opslagruimte voorzien van een afzonderlijk alarm. Het pand is voorzien van permanente camera bewaking en er staat buiten de bovengenoemde openingstijden een alarm op het pand. Verder werkt Eurobox Self Storage ook in Gouda met een toegangscontrole systeem. Iedere huurder krijgt een persoonlijke code om het pand in en weer uit te gaan. Door middel van deze code wordt er bij gehouden wie er het pand ingaan en wie er weer uitgaan. Ook werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Dit beveiligingsbedrijf houdt een oogje in het zeil op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is.

Scroll naar boven